- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
djtoomi
üzenetére
nabaszki, a biosz legjobban megtanulható, és főleg legérdekesebb témaköre az anatómia. Sokkal jobb, mint a többi, mert még leginkább ezt tudja az átlagember hasznosítani. Én mindig 4-es voltam bioszból, vagy néha becsúszott a 3-as, de az anatómiából mindig 5-öst kaptam, mert az számomra érdekes volt. Hogy ost ilyen növény, olyan állat...persze, alapvető tudás kell, de az ember mégis az emberről jó ha tud a legtöbbet.
Egy sztori: jó fej biosztanárunk volt, és épp akkortájt csökkent az osztálylétszám úgy 23-ra, és emiatt érdekesen álltak hozzánk a tanárok, de mit tehttünk arról hogy azok átmentek máshova. Na szóval bioszóra, emberi csontváz, múlt órai anyag átismételgetése, tanár kivesz egy medencecsontot, mutatja, körbe, jól látható, majd megkérdezi az egyik csajt: - Na, Andikám, milyen csont ez itt a kezemben? - Hát, öö, koponya.. - Jah, tipikus seggfej..

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
djtoomi
üzenetére
Hát a női nemi szervet illene azért ismerni.

Ez amúgy tényleg sima kettes, szerintem nyugodtan mehetsz az igazgatóhoz, ha megbuktat, mert nem ötös.
Hmmm, erről eszembe jutott a 4 karós fizika dolgozatom tizedikből... Ehh, kiraktam annak idején a hűtőre. Hálistennek nem írta be, mivel mindenkinek hasonlóan jól sikerült.
Viszont van osztálytársam, akinek tavaly 17 karója volt egy évben németből.

Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest