Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
djtoomi
üzenetére
nabaszki, a biosz legjobban megtanulható, és főleg legérdekesebb témaköre az anatómia. Sokkal jobb, mint a többi, mert még leginkább ezt tudja az átlagember hasznosítani. Én mindig 4-es voltam bioszból, vagy néha becsúszott a 3-as, de az anatómiából mindig 5-öst kaptam, mert az számomra érdekes volt. Hogy ost ilyen növény, olyan állat...persze, alapvető tudás kell, de az ember mégis az emberről jó ha tud a legtöbbet.
Egy sztori: jó fej biosztanárunk volt, és épp akkortájt csökkent az osztálylétszám úgy 23-ra, és emiatt érdekesen álltak hozzánk a tanárok, de mit tehttünk arról hogy azok átmentek máshova. Na szóval bioszóra, emberi csontváz, múlt órai anyag átismételgetése, tanár kivesz egy medencecsontot, mutatja, körbe, jól látható, majd megkérdezi az egyik csajt: - Na, Andikám, milyen csont ez itt a kezemben? - Hát, öö, koponya.. - Jah, tipikus seggfej..

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
djtoomi
üzenetére
Hát a női nemi szervet illene azért ismerni.

Ez amúgy tényleg sima kettes, szerintem nyugodtan mehetsz az igazgatóhoz, ha megbuktat, mert nem ötös.
Hmmm, erről eszembe jutott a 4 karós fizika dolgozatom tizedikből... Ehh, kiraktam annak idején a hűtőre. Hálistennek nem írta be, mivel mindenkinek hasonlóan jól sikerült.
Viszont van osztálytársam, akinek tavaly 17 karója volt egy évben németből.

Aktív témák
Hirdetés
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest