Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Ha jól veszem ki, a videó kb. arról szól, hogy a kiscsaj anyja Alzheimer-es lesz. Mondjuk csak átpörgettem, szóval nem biztos.
De a probléma nem is ez, hanem hogy a barátunk folyamatosan topicot nyit neki, hogy milyen aranyos kislány. Gondolom nem érti meg, hogy ennek azért nem kell saját topic. Plusz a kiscsaj szerintem egyáltalán nem is aranyos, inkább idegesítő. Amolyan "gyerek vagyok, de érettebb a koromnál".
-
BlacKSouL
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
valaki, aki szellemileg sérült, és ezúton próbálja meg magára, és vélt sérelmeire felhívni a figyelmet, hogy értelmetlen dolgot ismétel, és erről hirtelen mindenki beszél.
Tényleg, szerintem ezennel be is lehetne fejezni ezt a témát. A modok remélhetőleg kigyomlálnak majd ezután is mindent. Az egyetlen fegyver, ha senki nem reagál, mert a hülyegyerek is azonnal abbahagyja az értelmetlen üvöltést, ha leszarják.Javaslom hogy ezentúl(de akár visszamenőleg is) minden ezzel kapcsolatos hsz-t töröljetek, beleértve az enyémeket is. Kezd megint csak erre a baromra fecsérlődni a sok kurva karakter

Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest