Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• (Kolombusz)
    veterán

''Jogsi még nincs, érettségi után leteszem és megveszem az autót is.''

Ezen megakadt a szemem. Minek? Már nem csak a te esetedben, de úgy átlalában. Mert ha valaki egyetemre menet vesz egy notebookot, az tök érthető, de autót? Még ha nem mennél továbbtanulni, é a munkádhoz kellene, akkor azt mondom ok, de korábban többször is írtad, hogy mész tovább. De akkor minek az autó? Hobbinak kicsit drága nem?

No offense, csak tényleg nem értem.

p

Igazából, ha csak a fogyasztást nézed, akkor 3 diáknak, vagy 2 felnőttnek olcsóbb autóval, mint vonattal járni. Ahova én felvételizek, oda több barátom is jönne, így ebből a szempontból jobban jönnénk ki. Másrészt az autót lehet magunkhoz igazitani, mig a vonat jön-megy-késik-nem áll meg ahol akarom. Elsősorban tehát kényelmi szempontokból vennék autót...

Xpod: a cipő jellegzetesen az a ruhanemű, amiből megéri a drágábbat venni, mert jóval tartósabb. Soha nem jártam márkás cuccokban, kivéve mikor leárazás volt és 2-3 ezer forintért lehetett kapni Diesel, vagy egyéb pólókat. Ezek jellemzően semmivel nem voltak jobb minőségűek, mint amiket mondjuk a piacon, vagy kinaiban vettem, csak befigyelt a márkajelzés.

[Szerkesztve]

Aktív témák