- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Mobil flották
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Netfone
Aktív témák
-
válasz
venember83
üzenetére
Kockazat szvsz nincs s nagyon nem banod meg.
Ez milyen műtét? Lézeres?
Mert nekem anno Baján 5-ször, Szegeden kétszer műtötték a szememet hagyományos szikés vagdalkozással.Baján valamit csináltak a szemgolyómmal, amitől deformálódott, így ennek hála örök életemre szemüveges maradok
, Szegeden legalább a kancsalságomat megszüntették.
Ja és Baján egyszer sem altattak, mindig ébren voltam, kaptam valami cuccost, amitől kicsit kába lettem meg valami érzéstelenítőt és kész. Ja és levágták a szempillámat is. A szempilla levágás utáni napokat sosem felejtem el. -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Azt hiszem a nagy szemüveges topikban tárgyaltuk már ki Tildyvel a műtétet - nem a cash az akadálya a dolognak - egyszerűen finoman szólva besz@ri vagyok és nem tudom még a gondolatát sem elviselni, hogy a szememben matassanak akárcsak lézerrel is.
Annak idején nekiindultam a dolognak és ki tudja mi lett volna a vége, ha nem azt mondja az orvos, amit - miszerint nem tudják 0-ra kihozni a szemem.
Így elmaradt a műtét és maradtam a pektánál - a kontaktlencsét is kipróbáltam, de annyira idegennek éreztem a szemeben, annyira zavart a tudat, hogy ott van rajta, hogy a végén visszatértem a szemüveghez.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
fésülködj topgír helyett, rádfér..

Aktív témák
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, Szegeden legalább a kancsalságomat megszüntették.