- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
1339 ccm, és 1060 kg, bocs, azért 200 kiló az sokat számít ebben a kategóriában.
A seggére ne legyen panasz. Szerintem egyszerűen hosszabb orr kéne neki, és kész. Nem a hátulja nagy, az orra rövid. Meg nagyobb kerekeket elbírna a forma, egyébként nemtom mi a gond vele.
De inkább legyen formás, de szar? Neee
tildy: így néz ki szemből, így meg hátulról.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
pl nőm se lett hirtelen

végre ennek a Hajdú Péternek lekaptak az arcából Balázsék.
viszont a Ferós rész is jónak igérkezik -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Fényképezzek állatokat?

Bubu: már a túlzott önbizalom fázisán is túl vagyok. Persze, nyilván az igazság a kettő között lesz, de ezt még be kell lőnöm pontosan. De azt sem szabad elhinnem, hogy bárkit megkaphatok, mert ez ebben a formában nem igaz. Persze, közhelyek, meg effélék, hogy ez hülyeség, de tudnék mutatni olyan nőt aki bármit bárhogy tennék nem fogadna el. tudom ,ismét közhely, akkor biztos nem hozzám való, és később több bajom lenne vele.
Na mindegy, nem bonyolítom. Lényeg az hogy egyelőre próbálom elfogadni az egyedüllétet, mert sokkal gázosabb ha görcsösen akarok változtatni rajta. -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ezen a stádiumon már túlvagyok. A jó csajokat már mind leszólítottam, de nemigen lehettem az esetük, mert rövid úton leráztak. A kevésbé jó csajokat leszólítottam, de mindegyiknek van barátja már 5 éve és hűségesek. A nem jó csajokat nem szólítom le, vagy ha mégis, akkor nem azt akarom tőlük amit a jó csajoktól. Leginkább semmit nem akarok tőlük.
A normális csajok meg egy külön téma. Hogy jó is legyen meg normális is...hát nehéz ügy. Ennyire nem nagy ez a város.
De azt már kifejtettem, nem akarom megint, hogy a normális jó csajok vagy fiatalok, és pasiznak ahogy tudnak mert megtehetik, vagy érettebbek, és épp a hosszú kapcsolatukban vannak benne, ami épp 4-7 éve tart, vagy épp nemrég ért véget a hosszú kapcsolatuk, ami után nemakarnak komoly kapcsolatot, csak vadászgatnak, de nem kifejezetten az olyan lúzertípusokra mint én. Mert ezek alapján mégiscsak lúzer lehetek.
Már megint túlbonyolítotam..
Bubu: ja, kb ez az állapot. -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Kovács Patrícia? Kinek hogy?
-
BlacKSouL
addikt
Na végre olvasok konstruktív válaszokat is..
Kurvázni elmennék, de egyszer bementünk egy sztriptízbárba szétnézni, oszt már azért le akartak gombolni 5k-t, hogy odaüljenek mellénk. Mondtuk, köszi, annyit nem szántunk egyelőre költeni, ekkor közölték hogy odakint egész jó az idő. Szóval kurvázni csak igényesen érdemes, ahhoz meg sok lé kell. Mármint most a pénzre gondoltam természetesen.
Kesztyűnek jó, csak nem lehet vele megfogni semmit, mert angolna módon csúszik ki.
Lufinak még mindig eladhatom, majd árulom az utcán, és mondom hogy tessék tessék, itt a finom érdesített síkosított extraerős szupevékony léggömb. Kislányoknak és kisfiúknak 250 Ft, nagylányoknak az ára megegyezés szerint. -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
a lényegi mondanivaló abban a hszben az aláírásban van, legalábbis asszem
Tegnapelőtt beszélek a 15 éves kiscsajjal, kérdi mi újság, mondom velem semmi. Hát vele? Látom sokat pasizik mostanában. Azt mondja honnan tudom? Mondom amit MSN-en látok az pont elég. Azt mondja igen, most van valakije. Azt mondja nekem is kéne már egy ribi. Mondom hajjaj, de mind hülye. Azt mondja dugjam meg őket..
Mondom ennyi? Semmi romantika, meg virág, meg efféle? Azt mondja dehogynem: vigyem el egy romantikus helyre ahol van virág, és ott dugjam meg...
Feküdtem tőle.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Én pont ma kaptam ezt csak úgy a semmiből mailben. De egyedül mégis mi a f..szt csináljak egy csomag 10 db-os készlettel??

-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Meglehetősen

-
BlacKSouL
addikt
Mennyire vagy kanos c. teszt nincsen?

-
BlacKSouL
addikt
4pont, izé..jóreggelt. vagy ez már volt? ..

-
BlacKSouL
addikt
Kérdezem fatert, hogy tavaly télen mi volt több, a villany vagy a fűtésszámla. Azt mondja a fűtés. Na mondom akkor én idén a szobámat Boinc-al fűtöm. De nem igazán vágta hogy ez akkor most miért is jó..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az gáz hogy alvás helyett nekiálltam tepertőt falni, közben meg magammal csetelek? Az előbb kinéztem, de már most -10 fok van, akkor mi lesz hajnalban?
Ehh, mégis lefekszem. Csak úgy ne járjak, mint egyszer mikor elég piásan hazajöttem hajnalban, a frissen este sült pogácsa ott figyelt az asztalon a konyhában, én meg nekiálltam tömni, és közben majdnem elaludtam. Na bevittem még a szobába 3 pogit, amíg összeszedelőzködtem, addig bevertem, de az uccsót már az ágyban fekve.
Hát reggel arra éberdek, hogy egy fél pogácsa figyel a számban félig megrágva. Először megijedtem, mert a szaga is, íze is kissé fura volt, gondokodtam is hogy milyen kisállat volt eddig a szobámban, de aztán leesett. Kissé röhögőgörcsöt kaptam.Na, ideje aludni, a koránkelőknek meg jóreggelit!
-
BlacKSouL
addikt
Úúúristen, de tényleg, úúúristen. Bash-t ezeréve nem olvastam, de most végigszaladtam pár top oldalon, anyámék nem tudnak aludni olyan hangosan röhögök. Ez meg betette a kaput, anyám lekapcsolta utánna a villanyom: [link]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Micsoda lenne? hiba
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
ez ékezet nélkül pont jól jött ki
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
megszoksz vagy megszöksz.. nincs hova szökni, különben nem is gondolkodnék
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
mert így nem annyira jó a szemnek a műsor további része, így csak hallgatom..
Erről eszembejut a következő, (aminek jobb változata az hogy ):
-Tényleg létezik szemmel verés?
-Állítólag igen.
-Akkor már tudom hogy miért nézegetik mostanában a nők a farkam.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ha szobák szerint vannak elosztva a biztosítékok, akkor lehetséges hogy mégiscsak az egyik rossz ebből. De ezt csak egy jó multiméterrel tudod biztosra megállapítani. Ha az jó lenne, akkor kapcsoló, de egyszerre szinte kizárt hogy elromoljon. Vagy vezetékek, vagy a csillár maga. Szóval sokminden lehet, de ahhoz tudni kéne hogy mi kap egyáltalán áramot.
Ezért mondom mindig, hogy egy lakás elengedhetetlen kelléke a jó mérőműszer, mert amíg házilag megoldható a dolog, azért fölösleges "szakembert" hívni. Kis elektrotechnikai meg villanyszerelői gyakorlat meg sosem árt.
-
BlacKSouL
addikt
Na akkor vacsorázzunk meg..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
ebbe mindenki belevetítheti saját élményeit, elképzeléseit..

kukac:

-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
a billentyűzár feloldást már ismerem, a többi meglepetést meg epekedve várom
ne feledjük, nálam gombok kezelése, meg egy nő lekezelése valahol a messzi távolban összefonódik. igaz a liften nincs billentyűzár, de szívesen vettem volna ha van, és megáll valahol két emelet között..

Fűű, ennek már lassan másfél éve...
nem tudom hogy bírom ki még mindig ép ésszel
-
BlacKSouL
addikt
Jeee, megvan a telefonom...bár még 120 km-el odébb tartózkodik, de már látom lelki szemeim előtt ahogy szombaton a kezembefogom, megpöckölöm, és azt kérdi tőlem: Billentyűzár ki?

-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Naszóval hogy képben legyünk
:
Ha nappalis diákként tanulsz akár középfokú- akár felsőoktatásban, akár állami finanszírozású akár költségtérítéses formában, akkor mentesülsz a fizetési kötelezettség alól, pontosabban az állam minden fizetésre kötelezett által befizett összbevételéből finanszírozza az ellátásod.
Ha nem tartozol ebbe a csoportba, akkor az egyéb kivételektől(mentesítő rendeletektől) eltekintve fizetésre vagy kötelezve, amit vagy a munkáltatód tesz meg a fizetésedből történő levonással ha van munkád, ha pedig nincs, akkor az APEH-al kell egy szeződést kötni. De alacsony jövedelem vagy 0 jövedelem esetén ha a hátartásban az egy főre jutó jövedelem nem ér el egy bizonyos határt(nem tudom menyi az) akkor az önkrmányzatnál lehet igényelni az állam által szintén finanszírozott egészségügyi hozzájárulási támogatást. Így ismét jogosult leszel a szolgáltatásokra, de nem kell fizetni érte, míg megint munkába nem állsz rendes munkaviszonyban. -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Izé, egyrészt rosszat linkeltem, [link]
másrészt idézem hogy egyszerűbb legyen:"Nem kell a tételes egészségügyi hozzájárulást megfizetni:
....
azon középfokú nevelési-oktatási vagy felsőoktatási intézmény nappali tagozatán tanulmányokat folytató tanuló, hallgató után, aki a Tbj. 13. §-ában említett közösségi rendelet, illetőleg nemzetközi egyezmény hatálya alá tartozik,..." -
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Nekem a tébémet a Műegyetem fizette, még 22 évesen is. Aztán átnyergeltem máshova költségtérítéses üzemmódba, azóta nekem, illetve mikor nem dolgoztam faternak mint eltartónak kellett az enyémet fizetni, de márciustól már mindenkinek az APEHhel kel szerződnie akinek nincs melója, és nem jogosult az iskola általi TB-támogatásra.
Ennyit tudok.Egyébként meg: [link]
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Voltam otthon. Mehettem volna egy másik város diszkójába, vagy ugyanott az utcán isérhetett volna az éjfél, mint ahogy barátomat tette, aki invitált hogy milyen jó lesz. Voltam egy házibuliban, ami fergetegesnek lett beígérve, mert sok csaj, meg haverok, buli, fanta. De nem volt jó, mert 16 év volt az átlagéletkor, és én azt már emeltem a magam 24-ével. Meg volt egy albérleti buli, ami szintén fergetegesnek lett beharangozva, sok nővel, sok emberekkel, meg pezsgéssel ahogy kell. Voltunk 8-an, abból 6-an elmentek kettesével dugni, vagy mittoménmicsinálni, én meg maradtam egy csajjal, akivel kivételesen csak jó barátok vagyunk, és neki faszija is van. Szóval fél11-től 2-ig kb ültünk ketten és néztük egymást, meg beszélgettünk marháskodtunk, de nem volt teljes az élvezet. Aztán éjfélkor lementem az Örs vezér terére, az kb 100 m, ott haverkodtam ismeretlenekkel, meg tüzijáték-fényeket néztünk a ködben, aztán visszamentem, bevertem 4 pár virslit, és lefeküdtem aludni.
Most ezek közül választhatok idén is.
Igaz, hogy egy 7-8 vagy több fős szlovákiai kirándulós, 4 napos hepaj lett volna eredetileg, de a főszervező most visszakozik. Hát nagyjából ez van.
Persze lehet hogy mi vagyunk elkényeztetve, mert korábban viszont olyan házibulik voltak, ahol egy emeletes régi családi házban 50-60 ember bulizott együtt, a helyi dj srác nyomta a zenét barátilag, és habár ott is dugtak 2 szobában, de mindig akadt ember ezen kívül is. -
BlacKSouL
addikt
Jajjdejó, úgy néz ki az elmúlt 3 szar szilveszterem után lesz még egy...3 év után ismét itthon egyedül. Remek szervezések, remek lehetőségek, rmek pénzügyi helyzetek, szóval...örülök nagyon...

-
BlacKSouL
addikt
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Jeeeeeeeeessssz
megtaláltam... a Spectrumra írt legjobb játék szerintem: [link] Órákat, mit napokat eltöltöttem ezzel. Faterral voltunk a legjobbak, vele az U5-ig eljutottunk, egyedül max 3-ig ment. Fergeteges, komolyan mondom. Egy éve kutatom, aztán elfelejtődött, de most.. háhááá, ismét van amivel el lehet b..ni az időt 
-
BlacKSouL
addikt
programozzunk bézikben zéikszen
jajj, gyerekkorom szép emlékei. De hogy lehetettt sorszerkesztésre lehozni a kijelölt sort, arra nem emlékszem. Valaki segíjjen már ki. -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Tudtam...legalábbis sejtettem.
Figyi, láttad már azt a videót, ahol egy szőke amerikai csaj nem tudja hogy mi az a magyarország? Ha esetleg láttad, nem linkelnéd be?
-
BlacKSouL
addikt
Visszaolvastam gyorsan hirtelen az elmúlt 50 hsz-t, hát semmi értelme..

lehet hogy kettesével egymást átugorva kéne olasni? kinek van arra ideje? párhuzamosan 2-2-2 ember csetel. De legalább telk a topik... -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
egy idő után gyilkos tud lenni..
RazoR: [link]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ellenben a haverokkal ugye nagy UNESCO-fanok vagyunk, körbeküldtem az UNESCO-s verzióját, jöttek itt nekem a 91-92 IQjaikkal, na mondom akkor én is nyomok már egyet.. [link]

-
BlacKSouL
addikt
Én itt kihaltam
-
BlacKSouL
addikt
Hmm. poén, hogy az első két töltést töltővel csináltam, de nem akarok két garnitúrát használni hogy mindig cserélgessem és 12 órákat foglaljon. Tehát a kérdés arra vonatkozott, hogy nem lesz-e sokkal jobban kinyírva azáltal hogy állandóan a dokkolón ül, és sosem merül le egy mértéken túl?
csacsi: igen ez az első gondolatom, de gondoltam hátha mégsem. Amúgy meg jelentkezz be, mert nem tudok értekezni másképp
ebben ki mennyi pontot ér el?
-
BlacKSouL
addikt
Hordozható telefonnak van a dokkoló állomása. A kézibeszélőben van 2 db NiMH 550mAh-s akksi, azt írták hogy kétszer legalább töltsük fel csurig, majd merítsük le, és a harmadik töltés után már rajta is maradhat a dokkolón. Namost, úgy tudom a NiMH akksik pont nem bírják azt hogy 100%-ról lemerül mondjuk egy-egy beszélgetésnél 94%-ra, aztán egyből fölkerül megint töltőre. de a leírás azt mondja nyugodtan maradjon rajta, ez így van kitalálva.
Namost akkor mi az igazság? -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
kell, mert csak
mert karácsonyra kapom, legalábbis az árának egy részét. Van egy 25 darabos lista, hogy miket lehet kártyásan akciósan venni. Kinéztem 3-at róla, mindegyiket lehúzták valamiért MA-n, meg máshol is egy kicsit. Gondoltam akkor kinézem a legdrágábbat, az egyelőre a legpozitívabban jött ki a kritikákból. Hát az meg az én szerencsétlenségem, hogy ilyen helyre születtem, meg ilyen töketlenek az itteni üzlet beszerzői, meg ilyen béna a központi beszerző. Még jó hogy van ismerős aki hoz nekem a naaagynagy szent Budapestről. -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
És akkor ha Koós Jani a faszával veri a zongorát akkor már ő lett volna a zuniverzum sztárja?
Mitől lettünk volna lemaradva? Nem kokszolt senki a zenészek közül? Nem volt cigány meg fekete? Énekelhető zenéket írtak? Nem értem.A Pannon meg beszophat zacskóstól torokra. Állítólag nem kaptak ma, sőt, a héten biztos nem is fognak, és nem is tudják mikor. Állítólag le van adva a rendelés, állítólag a központi raktárban sincs egy darab sem, és nem tudni hol lehet kapni. Hát megmondom, Budaörsön. a központban. Csak ebe a kibaszott fos okádék városba basznak hozni egy kurva darabot is, mert dögöljön meg mindenki aki itt ilyen telefont akar venni. De azért a bejáratnál meg a pofámbatolják a bemutatómodellt, hogy nesze, ezt vegyed, mer nekünk az jó. Kapni nem lehet, de álmodozz csak kisköcsög. A termékmenedzsernek vagy beszerzőnek meg üzenem hogy ilyen szar módon én is el tudnék dolgozgatni az ő fizetéséért. Ha Budaörs tele van, akkor átcsoportosítok vagy 50 darabot, hogy legalább havonta ennyit el tudjon adni az a kis fos vidéki üzlet is. De hát ez csak egy kurva megyeszékhely, csak épp olyan érzés mintha Ukrajnában lennénk.
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
[link] Kipróbáltam már mit tud a hangcuccom ezzel a gyengus integrált hanggal. Hát a hangfalak 50Hz-ig tudnak lemenni, fent meg 16kHz-nél a kártya elkezd torzítani, de még épp bírnák. A fülesem meg 40Hz-et még pöpecül viszi, a 30Hz-et is még tisztán hallani, de ott már erősen csökken a hangerő. Lejjebb nem megy az sem. Viszont a 20Hz-20kHz tesztben bőven a 16kHz fölött is még fütyül, olyan 19k-ig tippelem hogy bírja a fülemmel együtt.
Hát a fülesben nem csalódtam. Egy bajom van, hogy nincs benne több membrános rendszer. Így a zajosabb résznél eltűnik kicsit a mély. Na de majd ha sokat keresek. És lesz egy rendes kártyám is. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ezek kőkemény tapasztalati értékek. Albiban anno mindig hazaértem, behagyítottam a fagyiba az üveget, beslattyogtam fürdeni, mer' akkor még senki nem mondta nekem hogy nefürgyéle, majd kijöttem, leemeltem egyet a kézhezragadt korsók vagy poharak közül, kiemeltem a meghűlt nedűt, megszisszentettem a bontóval, kibugyogtattam hogy a habja pont a mértékvonaltól a pohár széléig, pontosabban attól 1 centivel magasabban állt, benyomtam a Jóbarátokat, és belekortyoltammmm....
Ha vendégeket vártunk, akkor jobban le kellett hűteni, akkor tovább maradtak bent, különösen hogy egyszerre több is került be, így minden két üvegenként még plusz 3 perccel kellett tovább bent tartani, vagy doboznál 2-vel.
Egyszerű tapasztalat.
Egyébként óriási: [link]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Az üveges sört pontosan 24 percre kell a fagyasztóba tenni, hogy az átlagembenek megfelelő 4-6 fokos hőmérsékleten fogyaszthassuk. Ám ha az ínyencek számára érdekesebb, tehát az ízeket sokkal jobban kiemelő, valamivel magasabb 8-9 fokon akarjuk fogyasztani, ebben az esetben 18 perc elegendő. Mindez természetesen 23 fokos szobahőmérsékletű üveges sör behelyezése, és -18 fokos fagyasztótér esetén érvényes. Barna sör esetén növelhetjük 3-3 perccel az időtartamot. Dobozos sörnél 17 és 14 perc.
-
BlacKSouL
addikt
2005 októberében felraktam a gépre, és azóta is itt figyel rajta. 2005 novembere óta net is van rajta, 2005 decemberében bekaptam xp tűzfal meg NAV mellett egy trójai csoportot, 3 napig irtottam, azóta van tisztességes védelem a gépen, és még egy deka baja nem volt. Talán egy időben a krekkelt cfos okozott rejtélyes újraindulásokat, azóta semmi. Mégcsak nem is fagyott igazán.
Biztos bennem a hiba.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Haverral nagy rajongói vagyunk a stílusnak. A 90-es évek közepe-vége, meg a 2000-es eleje. Ez a house-os, trance-es világ nálunk ütött nagyot. ATB, Soundlovers, Fragma, meg sorolhatnám, régebbről meg a Squeezer, Real McCoy, meg effélék. Scooternek meg még koncertjén is voltunk.
Nagyoon súlyos volt -
BlacKSouL
addikt
Nna, kezdjük el a mai napot..jó reggelit a díszes társaságnak.
-
BlacKSouL
addikt
Ez csak egy hozzászólás..nem több..nem kevesebb..
Ez csak egy egyszerű dal, semmit nem akar.. -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Majd mondom Sanyinak hogy milyen "hülye helyet" csinált, ahová ingyen lehet bármennyi képet feltölteni
A regisztráció meg aztán ..huh. Szörnyű.
Cserébe ugyan mindig megtalálod a korábban feltöltött képeidet, dehát az úgysem számít.
Kétségtelen, ha egyszerlinkelős képet rakok fel, azt a zsákra rakom én is, mert azt később tuti nem keresem. De ami máskor is kellhet.. Na mindegy. -
BlacKSouL
addikt
Kurva imagezsák
Feltöltök egyszerre 7 képet, darabonként 750 kB, erre a kilistázásnál megáll az egész, és csak várakozik. eeh.Na, így harmadszorra már sikerült is.

-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Két lapnyi dokumentumnál viszont muszáj legalább kettőt otthagyni, de azt is megeszi egyszerre.
Bár egyet is lehet, de akkor meg katttog egy percig míg keresi a másodikat, csak aztán tudom beadni neki. Szóval köcsög egy kicsit. -
BlacKSouL
addikt
Miért?
Miért szív be 6 lapot egyszerre a nyomtató? Köcsögit neki.
-
BlacKSouL
addikt
Na, alukáljunk is ha már így kitárgyaltuk.
Szerintem csak jobb lett vóna ha..
de ük tudják. -
BlacKSouL
addikt
válasz
vágányzár
üzenetére
Mindkét nagyanyám falun lakik, és egyiknél sincs fürdőszoba, vagy benti véce(ezt így kell mondani
) tehát csecsszopó korom óta szoktatva vagyok a pottyantós budi fenséges és valódi élvezetének apró ízlelgetéséhez
És abból az egyik még ez a nagy betongyűrűs derítős változat, az 1.1-es verzió. Szomszédok kérdezték is, hogy mikor ürítették legutóbb, mondtuk, tán csak nem csípi az úri orrocskájukat a szarszag kérnémtisztelettel? Aztán nekem nagyanyám megsúgta, hogy van annak mán vagy 30 éve is, dehát jó nagy az a betongyűrű.
De ez még mind semmi ahhoz képest, amit a Kál-Kápolnai vasútállomáson tapasztaltam e témában. Az bár nem potyis intézmény legalábbis eredeti tervek szerint, de jelenleg úgy nézett ki, hogy pisoárok leverve, csapok, vizescuccok ellopva, villany drótostól falból kitépve, és az egyszem ülős porcelánszék az a legsötétebb sarokban van. Még elcíptem a naplementét, így legalább odataláltam. Ámde a végén derült ki, hogy a porcelánszékbe, vagy abból ki, semmilyen jellegű cső nem vezet. Szerintem évek óta.
A Hajdúszoboszlón tapasztaltak csak a második helyre elegendőek, bár ott muszáj volt a buszfordulóig kimennem, mert ott viszont éjszaka már bemenni sem tudtam, bár kulcsot azt kaptam.
A harmadik helyezett egy egzotik budi, Ulcinjben Montenegróban, az albán határtól 10 km-re, az utolsó civilizáltabb városban a kisstrand szélén a sziklák alatt megbújik egy ilyen intézmény, ahol 35 cent ellenében kapsz papírt, és bebocsátást, de tanács az arrajáróknak, csak a hátulról másodkat próbálják ki, mert egyedül abban a fülkében van csésze azok közül amin van ajtó. És van 6 fülke. Meg 8 centis állóvíz mindenhol. Ja, és mosogatószer a csapnál. De a pénzszedő kissrácok elé kirakott 20 tekercs papír egyike sem ismeri a szárazság szót.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Msi Z170a Gaming M5 / I7-7700K / 16gb Ddr4 / Be quiet torony hűtő
- Medion Brand pc / I7-6700 / 16gb ram /Gtx 960 / 256gb ssd / 1tb hdd
- Asus Prime b350-Plus + Ryzen 5 1600 + gyári rgb hűtés
- Acrock Fatality Z97 Killer + I7-4790k + 4x4gb Ddr3
- Asus TUF Dash F15 (FX516PC) i5-11300H, 24GB DDR4, RTX 3050, 2x500GB Nvme
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem tudom hogy bírom ki még mindig ép ésszel

Feltöltök egyszerre 7 képet, darabonként 750 kB, erre a kilistázásnál megáll az egész, és csak várakozik. eeh.