Hirdetés
- Csíptetős dizájn, 9 órás üzemidő és nyitott kialakítás a Sony új fülesében
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
erről tudnék mesélni.
meg arról is, hogy az milyen, amikor 1 hét múlva / X hónap múlva végetér, és utána sokkal rosszabb, mint előtte, és nem lehet már úgy nézni, hogy legalább egy picit jó volt, mert megtapasztaltad, hogy milyen, amikor nagyon jó, és utána százszorosan fáj a kontraszt.
a szerencséről pedig : azt mondják, én nagyon szerencsés vagyok, mert gyerekkoromban szarba estem. (nem röhög!
) az úgy történt, hogy voltam vagy 5 éves, és a hülye unokatesóim elvették a kifaragott botomat, és bedobták a kerítés mögé. Én meg elindultam érte, megkerültem a fél kertet, és az egyik helyen elkezdtem elsüllyedni, és ki se bírtam jönni. kb. hasmagasságig süllyedtem el a pöcegödörben, amiben a rokonok 20 disznajának az ürüléke volt. Úgy mentettek ki, még 2 perc, és ott maradok, asszem.
szóval, azóta ezt hallgatom, hogy mert én szarba estem gyerekkoromban.
és valóban, időről időre, évente néhányszor rám mosolyog a szerencse, de komolyan, olyan valószínűtlen dolgok történnek velem, amire zéró az esély, és más csak vágyhat rá, és ez rendszeres.
Viszont a sorsnak van egy olyan fintora, hogy mindent, amit így adott, azt egy kis idő után visszavette.
Az pedig, hogy lánnyal ez milyen? nagyon durva. nemrégiben összejöttem egy olyan lánnyal, akinél szebbet és inteligensebbet nem hordott hátán a föld, és 10 éve elérhetetlen volt számomra. aztán egyszer csak felbukkant, és mit ad Isten, megvolt. majd heppinesz, szánsájn, eltelt 3 hónap, és továbbált, és azóta nem élek, csak létezem.
szóval ennyit a szerencséről. pláne nőkkel kapcsolatban.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Formula-1 humoros
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) az úgy történt, hogy voltam vagy 5 éves, és a hülye unokatesóim elvették a kifaragott botomat, és bedobták a kerítés mögé. Én meg elindultam érte, megkerültem a fél kertet, és az egyik helyen elkezdtem elsüllyedni, és ki se bírtam jönni. kb. hasmagasságig süllyedtem el a pöcegödörben, amiben a rokonok 20 disznajának az ürüléke volt. Úgy mentettek ki, még 2 perc, és ott maradok, asszem.