Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Az Nvidia miatt drágulhatnak az iPhone-ok
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
vágányzár
tag
csak kulonosnek talalom, hogy a fentiek utan hasonlo szovegeket irogat. valaki vagy teljes gozzel hajtja a trolleret, vagy ilyetenkepp sajnaltatja magat - ketto egyutt szerintem nem megy, mert hiteltelen. nagyjabol ennyi.
most kicsit italosabb vagyxok -nos ebből főleg jutox-ha a betűk helye a szövegben zavar ne fáradj tovább ez is a vidéki parvóság része, meg a szarok neked bármiféle kötelezően betartandó éretségiző irodalmi szabályokra. Az élet nap mint nap tartogat számunkra ambivalens szinezetű élményeket, mi mindjáan ambgbivalensek vqagyunk-ki nem az kérjen szót, (jó gondod át!)-
KEDVES OLVASAÓ_ SZÖRNYŰ TETŰSÉG TÖRTÉNT, EZ EGY GENNYES SZÖVEGKIEMELÉS? A SZERZŐ VÉLEMÉNYÉNYÉBŐL LEVONT KÖVETKEZTETÉS CSAK A TELJE SZÖVEG ISMERETÉBEN LEHET KÖVETKEZETES ''vagy ilyetenkepp sajnaltatja magat - ketto egyutt szerintem nem megy, mert hiteltelen. nagyjabol ennyi.''
(''AMÚGY csakkülönösnek tartom''- fizetett hirdetés- baszod szopjunkbe valahol egy sört,k vagy kkkólát, amit szeretsz én nem vagyok egy rideg gennygóc....nos..he.milesz.ja....-) A sajnáltatja az különüösern fáj, engedtessék meg kabd be az általad legkívánatosabbnak tartott jégkrémcsodát.......... (ez nem bántás, a megismerés számára a létezésük kezdetétől ártalmas, elkerülendő szegmense a zenei életnek, DK, GG Allin, VHK stb..ezek mellet aki igazán szereti öket nincs sajnálkozás..és a Csávó is kevés)
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest