- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- És mi marad a Honor 600 bemutatójára?
- Yettel topik
Aktív témák
-
tbs
addikt
Mondom, nem vagyok pda guru, mástól is informálódj azért.
Sorban akkor.
MicroSD-t fogad az Eten X500-am. Fájltranszfer: pdaból kivesz pc-be bedug. S viszont. A CAB-os telepítőket kell kajtatni, illetve kis ügyességgel ki lehet szerelni őket a windowsos setup.exe-kből...
xnview.com
Playert nem használok, nem is fogok, nem ismerem.
iGo néha jóljön nekem.
wktasks: nem rendszerturkáló, és a pda-k programindítása/bezárása nemkicsit más mutatvány, mint egy desktop gépen. Ezzel könnyebb az élet. Google. (Sokáig nyomtam még az mButton-t, de már nem.
)Ja, én is a filemanager-ét használom.
(Ngabor2: Opera865 végre rendesen megy wm6-on a gépemen.)
Hardreset után, ha jól tudom, minden pda újrahúzza a full rendszert... Enyém tuti. Tiszta lap, ha már elviselhetetlen a szoftverkörnyezet...

A dologhoz hozzá tartozik, hogy otthon minimális a desktop windows használat, sd kártyás, goosync/funambol mutatványokkal nincs is szükség rá...
Aktív témák
- Revel Performa3 5.1 szett + Primare SPA23
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Új Dobozos Dell Latitude 3450 Laptop 14" -40% i7-1355U 16GB/256GB SSD NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
- Akitio NODE thunderbolt 3 eGPU - hibás (?)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)