Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Nemrégen értem haza egy termékbemutatóról ( én balga valamikor november végén alászaladtam egy kérdőív kitöltésnek a tecsoban, minek következményeként számtalan alkalommal próbáltak meg telefonon rávenni arra, hogy márpedig vegyem át az ajándékomat ), ami ismételten meggyőzött arról, hogy jó marketinggel mindent el lehet adni, akár aranyáron is...
Bevallom kicsit szkeptikusan vélekedek az ott hallottakkal kapcsolatban, márcsak azért is, mert az előadás egy hatalmas logikai bukfenccel kezdődött

Érdekes dolog lehet ez a fényterápia, sokan hisznek benne, de amikor kiderült, hogy miről is van szó, egyetlen fogalom bontakozott ki elmém homályából, mely azután elhagyta az előadás tartójának száját is - meglepetésemre.
A fogalom a placebo-hatás.
Bár határozottan állították, hogy csak a mások által forgalmazott hasonló készülékek működnek ezen az elven, az övék teljes egészében hatásos a szkeptikusok számára is, én azért fenntartásokkal kezelem a dolgot.
Tekintve, hogy a felsorolt betegségek egyikével sem rendelkezem, amikre a megoldás gyógyír lehet, így nem tudom hasznát venni az ajándéknak sem, amit a végén kaptam - egy három alkalomra érvényes ingyenes terápia lehetőségét. A másik ajándékot azért néhanap valószínűleg bevetem majd a konyhában ( krumpli pucerátor, a gyártó cég emblémájával
)#29230 bolondember: me' kóstolgatol vazze

Aktív témák
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- HP OMEN 15 // Ryzen 7 5800H // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3070
- Asztali PC , R7 5700 , RX 5700 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1255U T550 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Komplett PC eladó (R5 3600, 4x8GB, 3060Ti)
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest