Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Nvidia miatt drágulhatnak az iPhone-ok
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
REDeath
őstag
hi
van aki nemrég szöszmötölt nyelvvizsgával? Pannon vagy Origo ITK ? a feladatoakt néztem meg ilyenek, csak nemtom melyik szivatós meg ilyenek.
áhh kész, tiszta szivás ez a továbbtanulós dolog
őszi vizsgákat lekéstem zépen, most februáriakat szerintem már nemis tom csatolni a jelentkezésekhez (amiket nem is tudom hogy hova megyek) szóval vagy nagyon elkúrtam hogy ősszel nem mentem, vagy utólag kell csatolnom vagy nemtom.ehh na mindegy, elsírtam a gondomat

szerk: úgyérzem ősszel kellett volna. elkúrtam
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 01.21. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Toshiba Portege A30-C - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
őszi vizsgákat lekéstem zépen, most februáriakat szerintem már nemis tom csatolni a jelentkezésekhez (amiket nem is tudom hogy hova megyek) szóval vagy nagyon elkúrtam hogy ősszel nem mentem, vagy utólag kell csatolnom vagy nemtom.