Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
sajna egyelőre nem áll rendelkezésre másik gép. Azaz mégis, egy win98-assal, de félek az nem lenne nagy dicsőség. Ráadásul net sincs rajta, anélkül meg nem sokra szaladok vele.
Ahhoz még Suite-ot is fel kéne rakni rá, hogy egyáltalán meglássa a telefont, és úgyse mennék vele semmire. Már most kiróbáltam minden verzióban amit el tudtam képzelni. Azaz..mégsem..csökkentett módban még nem..
De ha úgy sem müxik, akkor feladom. Majd a központi szerviz csinál vele amit akar. Csak legyen jó.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ahhoz még Suite-ot is fel kéne rakni rá, hogy egyáltalán meglássa a telefont, és úgyse mennék vele semmire. Már most kiróbáltam minden verzióban amit el tudtam képzelni. Azaz..mégsem..csökkentett módban még nem..
De ha úgy sem müxik, akkor feladom. Majd a központi szerviz csinál vele amit akar. Csak legyen jó.