- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Vladi állj már le kérlek, ennek semmi értelme!!
Tudjuk mi a véleményed róla, és azt is, hogy mi az övé rólad. Függetlenül attól, hogy kinek van igaza, ha egyáltalán érdemes ilyesmiről beszélni, teljesen felesleges ez az egymás gyalázása, mert ez már nem személyeskedés.
Neki is megírtam, hogy kurvára nem tetszik, hogy nem tud túl lépni a sérelmein és ellened hangol, amikor itt sem vagy, de Neked is megmondom még akkor is, ha esetleg leszarod, hogy felejtsd el, még akkor is ha szándékosan provokál. Egyébként én megadnám neki az esélyt, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy megadnám annak az esélyét, hogy ha nem is lesztek puszipajtások, de legalább el tudtok úgy menni egymás mellett, hogy ne szóljatok egymáshoz, ne reagáljatok egymás véleményére. Élni és élni hagyni.
Nekem, személy szerint nagyon fájt, hogy elmentél és itt hagytad a fórumot, de ha csak akkor és azért jössz vissza, hogy beszólhass keményen, akkor inkább nem kérek belőle.
Akik ismernek előttük nem titok, hogy kedvellek de nem ezt az oldaladat szeretem. A segítőkész, értelmesen érvelő, hozzáértő VladimirR-t kedvelem.
Természetesen, én elfogadlak így is, de nem tehetem meg, hogy szó nélkül hagyjam az ilyen megnyilvánulásaidat.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest