Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz csapos2 #1727 üzenetére

De, még igen, most vannak kínos gondolkodások, hogy a korábban felvázolt szituban hogy lehet okosan kiszabadulni a dolgokból. A munkaügyisünkkel most beszéltem, írtunk egy kérelmet, hogy jövőhét végétől közös megegyezéssel engedjenek el, mert úgysem tudnék Gödöllőre járni, csak még a csoportvezetőnk a tegnapi álláspontot tudja, hogy akkor itt kihúzom valahogy a következő két hetet, aztán meglátjuk. Nemtom még hogy mondom meg neki, hogy a háta mögött én egyezkedek a munkáltatóval, de meg kell értenie hogy az ilyenkor folyó általános ködösítések nekem nem elfogadhatóak, ilyenkor már mindenki a saját érdekeit nézni, én sem tehetek másképp, és a nekem jelenleg legoptimálisabb megoldás az lenne, ha a cég rábólintana a kérelmemre, és jövő péntekkel elfogadnák a közös megegyezéses elbocsátást. Sajna nem tudni mit mondanak, ha visszautasítják, akkor kénytelen leszek táppénzre menni, de az kissé kiszúrás a csopvezetőmmel, vagy vállalom hogy két nap felbumlizok Gödöllőre. Úgyhogy most gondban vagyok, de nem tehetek róla, ki akarok szabadulni.

Aktív témák