Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Néhányukat beviszik a nyulam-bulamciára
Szegénynek az egyik képen nagyon csapzott a bundája, meg a hátsó fele is leszőrtelenedett. Mekkora már hogy ahelyett hogy szanaszét rohantak volna, ott csücsülnek riadtan, és várják hogy összeszedegessék őket.
Mikor még kicsi voltam, és nagyapám le-leölt pár nyulat a 40-50-ből ami rendszeresen volt nekik, akkor láttam hogy fültövön csapja őket, aztán megszúrja, kicsorgatja, és aztán szépen precízen felboncolja. Aztán úgy 8 éves koromban én is le akartam csapni őket. Mindig fültövön csaptam őket, de szegények csak megijedtek, aztán nagyapám odacsapott, és minden ment a maga sora szerint. Aztán úgy 13-14 éves koromban egyszercsak már nem akartam megcsapni őket, és 16-17 évesen már nézni sem bírtam mikor megkapják a taslit. Valahogy eljutottam oda, hogy nem comb+vese+gerinc -ként tekintettem őket, hanem élőlényként. Bár a boncolást végigsegédkeztem, de a fejbecsapást már nem bírtam nézni.
Aktív témák
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Energiaital topic
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PayPal
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szegénynek az egyik képen nagyon csapzott a bundája, meg a hátsó fele is leszőrtelenedett. Mekkora már hogy ahelyett hogy szanaszét rohantak volna, ott csücsülnek riadtan, és várják hogy összeszedegessék őket.