- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Itt aztan feltehetem a kerdesem, nem off

Szoval, mint tudjuk a 3 alapszin az a sarga, piros es kek, legalabbis pl festeszetben.
Tehat ezeket nem lehet mas szinekbol kikeverni, ezert is alapszinek.
Ugyanakkor, mint ezt meg jobban tudjuk, a szamitogep 3 szinbol keveri ki a szineket, rgb, azaz piros, zold es kekbol. Hogy a francba keveri ki a sargat, ha az alapszin es ezaltal kikeverhetetlen!!!!
Igazi kerdes, h akkor valojaban melyik a 3 alapszin???
Mert ezt nem ertem, s mar nem 1 emberrel osszevesztem ezen, meggyozni nem tudott senki. Wikipediat vegignyaltam, semmi eredmeny, kerdesre nem kaptam valaszt.
Az se zavar ha eluldoztok innen, seggbe rugtok, anyaztok, stb stb, csak pls mutassatok meg a topikot ahol megvalaszoljak ezt a kerdesem, koszonom
(nem szoktam ezt a smileyt hasznalni, eroltetettnek erzem esetek tobbsegeben, de tenyleg leborulok azelott aki felvilagosit
)
Elnezest h felbeszakitottam hsz-emmel a vitat
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(nem szoktam ezt a smileyt hasznalni, eroltetettnek erzem esetek tobbsegeben, de tenyleg leborulok azelott aki felvilagosit
)