- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Whaskes
üzenetére
Hát tudod bizonyos fajta ''sokszínűséget'' qrvára nem bírok.( manapság a vörös-narancssárga borít ki többekközt)De ez csak egy töredéke
Igen, legyen inkább ff, minthogy annyi ''szín'' legyen, mint egy túlpörgetett kaleidoszkóp, amitől az emberek vagy hánynak, vagy megvadult barmokként rohannak neki mindennek, leginkább egymásnak, és tapossák amit lehet.....
Nem a színekkel van bajom, hanem a nyugtalansággal. Én nem bírom a fékevesztett rohanást, az értékek, a színek(ha már felhoztad, és amik korábban is voltak, csak észre kellett venni őket) mellett nem megállást, ezt az egész profitorientált money-based világot.... -
supesz
aktív tag
válasz
Whaskes
üzenetére
Haha Erről eszembe jutott, hogy kisgyerek koromban azthittem, hogy régen minden fekete-fehér volt. A filmeket néztem és megpróbáltam elképzelni, hogy milyen lehetett színesben az a vidék vagy ruha vagy bármi. A mai napig elgondolkodom, ha régi f-f filmet nézek. Olyan furcsa ez és bájos szerintem. /*Mások biztos debilnek gondolják...
*/
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Haha Erről eszembe jutott, hogy kisgyerek koromban azthittem, hogy régen minden fekete-fehér volt. A filmeket néztem és megpróbáltam elképzelni, hogy milyen lehetett színesben az a vidék vagy ruha vagy bármi. A mai napig elgondolkodom, ha régi f-f filmet nézek. Olyan furcsa ez és bájos szerintem.
*/