Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Google Pixel topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Én általában tudom hogy kit hívok. Tehát elvileg ha valaki a saját telefonját felveszi, akkor feltételezi, hogy aki hívta is tudja hogy kit hívott. De ha én felhívok egy tök ismeretlen számot, merő rosszindulatból, és úgy veszi fel hogy bemutatkozik, akkor már tudom a nevét+számát, már lehet is felhasználni. És én ezt nem szeretném. Ha meg félretárcsázott, akkor úgyis kiderül, mert meg kéne mondania hogy kit keres, akkor pedig közlöm hogy nem én vagyok, és nem is ismerem, ő elnézést kér, és elköszönünk. Szerintem.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ParkSide digitális forrasztópáka állomás 48 W PLSD 48 B2 használt
- Lenovo IdeaPad3 i5-1155G7 15" érintő kijelző, 512Gb NVMe, 1 év garancia, szép állapot
- Samsung Odyssey G7 C27G75TQSR VA Monitor! 2560x1440 / 1ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync
- Apple MacBook AIR / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Új, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest