Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
eredetileg tiv2900, tiv61 és tiv 83 volt a hsz-emben(mert elrontottam), úgyhogy kijavítottam az ő nevüket úgy ahogy használják, a másikat meg ahogy írtad. Csak hogy ragaszkodjak a valósághoz. Gondoltam aki akarja érteni az megérti amit ki akartam hozni belőle, nem pedig beleköt mint a betonba. (Van egy ilyen ismerősöm, aki mikor nézünk egy filmet, mindig megpróbálja kitalálni a sztorit, meg belekötni hogy ez miért nem lehetséges ami történik benne, és ezt fennhangon teszi, és tippelget folymatosan, majd mikor a vége előtt már majdnem mindent tudunk, akkor benyögi a legutolsó verziót, és a film végén megjegyzi hogy: Na ugye tudtam én. Én cserébe megnézetek vele pár horrort néha, azokon ki se nyitja a száját)
Nem megyek Debrecenbe
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest