- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
eredetileg tiv2900, tiv61 és tiv 83 volt a hsz-emben(mert elrontottam), úgyhogy kijavítottam az ő nevüket úgy ahogy használják, a másikat meg ahogy írtad. Csak hogy ragaszkodjak a valósághoz. Gondoltam aki akarja érteni az megérti amit ki akartam hozni belőle, nem pedig beleköt mint a betonba. (Van egy ilyen ismerősöm, aki mikor nézünk egy filmet, mindig megpróbálja kitalálni a sztorit, meg belekötni hogy ez miért nem lehetséges ami történik benne, és ezt fennhangon teszi, és tippelget folymatosan, majd mikor a vége előtt már majdnem mindent tudunk, akkor benyögi a legutolsó verziót, és a film végén megjegyzi hogy: Na ugye tudtam én. Én cserébe megnézetek vele pár horrort néha, azokon ki se nyitja a száját)
Nem megyek Debrecenbe
[Szerkesztve]
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgatós találkozó
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen autót vegyek?
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest