Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Netfone
- Nokia N9 - az első mohikán
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Ezúton osztom meg a tisztelt Nagyérdeművel, hogy elkezdtem... Vagyis nem igazán, mert inkább csak folytattam... Vagy végül is ahogy vesszük, hiszen új seprű, meg új név... Szóval akir érdekel, esetleg, az...
De nem fontos.
Xpod, megleltem a kisbaltám... Megúszod, ha írsz egy gyönyörű, Xpodos köszöntőt a szalagavatómra.
Sipi
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest