- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
Aktív témák
-
Kicker
őstag
1.
bakker.. tegnap hazaérek fél 5kor, csend s nyugalom.. 5perc mulva a szomszéd oszt, hogy jujj menjünk ki... jujjjj kimentünk... és rengeteg méh volt a házunk kröül a tető fele, majdnem hogy homályba borítoták a házat... majd 10 perc után be a kéménybe, a nagyja... de még ugyis a tető körül kurva sok méh mérte fel a terepet... a klasszikus méztermelő méhek elszöktek, új életet kezdtek, és a mi kéményünket bérelték volna ki... de hát ugye ezek az állatok ott olyan kaptárt csináltak volna, hogy azt 8-10 méter magasba ember nem szedi ki... szal méhész ismerős jött, aki ugye nem az a tetőn járó tipus... de felment, megnézte, aszongya alulrol adunk nekik egy kis füstöt, kéményre meg ráteszünk egy méhkeretet(doboz, amibe van a mézgyújtő valami). jo, ez a művelet ugy másfél ora volt... jelenleg a kéménytetején van a doboz, amiben a méhek... hogy fogja onnan leszedni azt nem tom, de érdekes lesz, annyi szent! feltenni sem volt egyszerű, gyakorlatilag darabokba vitte fel... szal ez komoly lesz..
2.
no de látnotok kellett volna! azt csodálom hogy az utca népe nem jjött oda nézelődni.. egyébként balcsiparti faluban lakom, szal így duplán furcsa... ma reggel kimentem a terszara és valahonnan hallottam, hogy: nézd, ott van aza doboz meg rajta méhek... fasza, aki erre jár kiteszek nekik egy táblát: 06.13. a méhek letelepedtek
de mondom az érkezésük volt kemény,Hitchkock-Madarak feeling volt... hülye szomszéd picsa osztott is, hogy biztos én utánam jönnek... anyád...
szerk: aki ismer humoristát, vagy a fábryt az szóljon, illetve adja meg a mail címét, ez tuti kabaré story.... nem nekem, nekik...
3.
ezt egyszer rossz topicba irtam, s tájékoztattak hogy itt lenne a helye... hopp..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest