Hirdetés
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Kicker
őstag
1.
bakker.. tegnap hazaérek fél 5kor, csend s nyugalom.. 5perc mulva a szomszéd oszt, hogy jujj menjünk ki... jujjjj kimentünk... és rengeteg méh volt a házunk kröül a tető fele, majdnem hogy homályba borítoták a házat... majd 10 perc után be a kéménybe, a nagyja... de még ugyis a tető körül kurva sok méh mérte fel a terepet... a klasszikus méztermelő méhek elszöktek, új életet kezdtek, és a mi kéményünket bérelték volna ki... de hát ugye ezek az állatok ott olyan kaptárt csináltak volna, hogy azt 8-10 méter magasba ember nem szedi ki... szal méhész ismerős jött, aki ugye nem az a tetőn járó tipus... de felment, megnézte, aszongya alulrol adunk nekik egy kis füstöt, kéményre meg ráteszünk egy méhkeretet(doboz, amibe van a mézgyújtő valami). jo, ez a művelet ugy másfél ora volt... jelenleg a kéménytetején van a doboz, amiben a méhek... hogy fogja onnan leszedni azt nem tom, de érdekes lesz, annyi szent! feltenni sem volt egyszerű, gyakorlatilag darabokba vitte fel... szal ez komoly lesz..
2.
no de látnotok kellett volna! azt csodálom hogy az utca népe nem jjött oda nézelődni.. egyébként balcsiparti faluban lakom, szal így duplán furcsa... ma reggel kimentem a terszara és valahonnan hallottam, hogy: nézd, ott van aza doboz meg rajta méhek... fasza, aki erre jár kiteszek nekik egy táblát: 06.13. a méhek letelepedtek
de mondom az érkezésük volt kemény,Hitchkock-Madarak feeling volt... hülye szomszéd picsa osztott is, hogy biztos én utánam jönnek... anyád...
szerk: aki ismer humoristát, vagy a fábryt az szóljon, illetve adja meg a mail címét, ez tuti kabaré story.... nem nekem, nekik...
3.
ezt egyszer rossz topicba irtam, s tájékoztattak hogy itt lenne a helye... hopp..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- További aktív témák...
- Teljesen új Samsung A55 DS 5G 8/128GB Awesome Iceblue (jegeskék) eladó
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- GIGA AKCIÓ! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest