Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Yettel topik
Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz
Dufresne
üzenetére
Sofőr elvette, és nem adta vissza, elmentem forgalmi irodában panaszt tenni, és ma visszakaptam a lakhelyemen.
Azért vette el mellesleg mert egy távolsági utazást igazoló papír hiányzott, amit 2 év alatt senkinek sem jutott eszébe adni, én meg a max a kisujjamból szophattam volna ki, hogy kell olyan is, a diákigazolványom mellé. Ma elbattyogtam lakhelyem autobuszállomására, ahol egy kedves ügyintéző hölgy visszadta, és érdeklődött affelöl, hogy kaptam-e bármifajta iratot, hogy lefoglalta. Mondok nem. Gonosz vagyok biztos, de megérdemli a sofőr. Mondott volna annyit : '' Nézze fiatalember, kell egy ilyen lap, pénztárban 40ft-ért kap, következő busszal hazajöhet könnyedén.'' Ehelyett szívózott. Most így járt.
Aktív témák
- EVGA GTX 980 4GB Founders Edition / Beszámítás OK!
- Ubiquiti Switch Pro 48 (USW-Pro-48)
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest