- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Sikerült 3nap alatt lemeríteni az akksikat az új S3 IS-emben, és a másik garnitúrát meg nem tettem fel időben, gondoltam ha 550 kép van megadva a szabvány szerinti használat mellett, akkor még bőven napokig bírni fogja, de mivel sajna nincs előrejelzés a Canonokban, ezért amikor kijelzi hogy merül az akksi, akkor már fújhatom
Most megint várhatok 12 órát míg feltöltődnek. Tanulság(pedig ezt én direkt mondtam magamnak) mindig legyen feltöltve a tartalék akármilyen helyzetben. A kártya szerint 350 képet csináltam vele kb, és max 12-15-öt csak vakuval, és nem zúmolgattam vagy baszakodtam vele többet mint a szabványban írják, de ezekszerint mégis.
Mindegy, amíg ki nem ismerem, meg nem lődözgetem el a szükséges mennyiségű próbaképet, addig ilyen fokozott az igénybevétel. Nem mellesleg szerintem az akksik sem teljesítenek 100%-ot a legelső feltöltés után, aztán majdcsak bejáratódnak.
Amúgy nem rossz kis gép, családi dolgokat meg haveri bulikat fotózni tökéletes lesz. Az előző gépünk egy 23 éves Chinoin(vagy Chinon?), ha az kibírta eddig, és még mindig tökéletes, akkor majdcsak kibírja ez is vagy 20 évig.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Renault, Dacia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crimson Desert
- Robotporszívók
- Anime filmek és sorozatok
- Gumi és felni topik
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Asztali PC i7 13700K RX 7900 GRE 32GB DDR5 1TB NVME
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most megint várhatok 12 órát míg feltöltődnek. Tanulság(pedig ezt én direkt mondtam magamnak) mindig legyen feltöltve a tartalék akármilyen helyzetben. A kártya szerint 350 képet csináltam vele kb, és max 12-15-öt csak vakuval, és nem zúmolgattam vagy baszakodtam vele többet mint a szabványban írják, de ezekszerint mégis.
Mindegy, amíg ki nem ismerem, meg nem lődözgetem el a szükséges mennyiségű próbaképet, addig ilyen fokozott az igénybevétel. Nem mellesleg szerintem az akksik sem teljesítenek 100%-ot a legelső feltöltés után, aztán majdcsak bejáratódnak.