- One mobilszolgáltatások
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ma elegem lett, hogy itt a szuper asztali gépem, csak pont játszani nem lehet rajta. Rendeltem egy Connect3D Radeon 9550-et a sarki fűszeresnél 10500 pénzért. Régen volt egy Connect3D 9600Pro-m, ahogy elnéztem, ez kb ugyanazt fogja hozni, tekintetbe véve, hogy némi utánaolvasás után arra jutottam, hogy szinte mindegyiknek a magját el lehet húzni 400MHz-ig biztosan. Sose gondoltam volna, hogy játékhoz veszek egy 10e-s videókártyát.
Persze speciális igényeim nemigen vannak, minden minimumon menjen játszhatóan a Heroes 5 például. No meg az Obliviont is szeretném kipróbálni, meg hát a Most Wanted sem volt igazán élmény a notebookon. Bár ez utóbbi minden minimumon elment az i900GMA-n is...
Ha belegondolok, hogy sokak szerint egy videókártya 40-50e forintnál kezdődik, valószínűleg egy igyéntelen szarvasmarha vagyok.
Utánaolvasgatás közben egyébként találtam egy ilyet: [link]. Különösen a hűtési megoldásra hívnám fel a nagyközönség figyelmét. Zseniális.
p
Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze speciális igényeim nemigen vannak, minden minimumon menjen játszhatóan a Heroes 5 például. No meg az Obliviont is szeretném kipróbálni, meg hát a Most Wanted sem volt igazán élmény a notebookon. Bár ez utóbbi minden minimumon elment az i900GMA-n is...