Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
net84
őstag
én fél évig munka nélküliként vártam egy normális, jó, az igényeimnek tökéletesen megfelelő munkára
2 hete azt hittem, hogy megtaláltam
1 órás interjú után fél órával visszahívtak, hogy nem húznák az időt, ''kellek nekik''...elfogadtam - ''vezetői pozíció'', jó fizetés+jutalék, és azt csinálhatom, amit szeretnék - cserébe teljes lojalitást kért tőlem a cégvezető (ami később derült ki, az az volt, hogy az egyetlen olyan ember leszek a cégnél, aki elismeri vezetői munkájá és az intézkedésit megértem - talán mert tanultam egy kevés marketinget és dolgoztam már ilyen ágban)
A helyzet azonban már nem olyan rózsás...egyszerű értékesítőként dolgozok, a cégen belül hatalmas ellentétek vannak. Ha kitudódik, hogy én miért kerültem oda (üzletvezetés + a teljes belső átalakítás, cégreform része) akkor nékem lehet, hogy annyi...
Egy héttel azután, hogy elkezdtem dolgozni, az-az e hét elején volt kollégám közölte, hogy aláírták a bérleti szerződést és pár héten belül megnyitnak, és rövid időn belül emberre lesz szüksége. No itt is azt csinálhatnám, amit szeretek, tudom, hogy jól tudnék együtt dolgozni a sráccal,hiszen 1,5 évet lehúztunk már együtt, de még mindig gondolkodok.
Maradok itt és kivárom a változások végét és talán szerencsém lesz, vagy ''átnyergelek'' és a kezdetekben lehet, hogy alacsonyabb fizetésésért, biztosan jobb légkörben ''dolgozok''.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple Watch Series 9 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest