Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
mekkora *ez a szó talán durva volt* vagy! 1.: kéred a későbbi 4000 forintos fizetést. azt a bérletet, amire nincs írva semmi, nem tépheti el, mert bejelentheted a hajdú volánnál, hogy megsemmisítette a bérletedet (ergó kibasszák a ''munkájából''). 3 napon belül meg bemutatod a bérlet. helyszínen sose fizess, még ha biztos, hogy nincs bérleted, mert a bünti árából kijön a bérlet, és még olcsóbban meg is úszod.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Brae
őstag
Én még soha nem írtam bele a diákigazolványszámom és még soha semmi probléma nem volt ebből, pedig már 6éve BKV-val közlekedek. Ezután se írom bele (így tesóm is tudja használni)
Tényleg nagy genyó volt a te ellenőröd...
Viktor77-el nem tudjátok mi van? Már hónapok óta nem láttam a fórumon. -
LOTR
addikt
vehh, ha ellenőr jön és elkezd erősködni, és nincs nálad semmi(érvényes vmi), akkor:
1. simán leszállsz a buszról
2. ha utánad megy megállít simán továbbmész, had hívja a rendőrt nem vagy köteles megvárni
3. ott előtte ráírod a diákigazolvány számát
4. esetleg ott előtte lyukasztasz egy jegyet
ennyi, mit kell ezen parázni, és pénzt fizetni ellenőrnek, na nehogymá
legközelebb így csináld
a sorrend nem pont ez, de ha semmid nincs akkor természetesen leszállsz, vagy fizetsz, de az kilőve
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
elvileg, ha kesobb az irodajukban bemutatod az ervenyes berletet merseklik a birsagot
en mar tobbszor jartam igy, mint te (miskolci kozlekedesi vallalat, borsod volan, szegedi kozlekedesi tarsasag, mav), hol a kitoltes volt hianyos, hol lejart az ideiglenes diakom
minden alkalommal megusztam egy bemutatassal es 500Ft birsaggal
imho nem kellett volna belemenned a helyszini birsagba -
faster
nagyúr
Hát ez elég furcsa, hiszen bérletet most is be lehet mutatni, asszem 8 munkanapon belül a BKV akácfa utcai helységében. Mindenesetre 2 éve még lehetett. Persze az ellenőr adott egy csekket, de azt ezután nem kellett befizetni.
Egyébként tegnap engem simán átengedett az ellenőr, pedig nekem sem volt a bérletem kitöltve, sőt, sosem szoktam kitölteni, igaz, nem diákbérletem van. Pedig a metrónál elég sűrűn vannak ellenőrzések.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest