Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Kézikonzol móddal támad a Realme legújabb gamer mobilja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Amikor a szülőcsatornában volt a buksija, összenyomódott kutaccsal, volt olyan pillanat, amikor beleképzeltem magamat a helyébe. Nem irigyeltem. Volt olyan pillanat is, amikor azon tűnődtem, hogy lehetséges az, hogy ilyen végzetes módon eldeformálódott fejjel ép gyermekünk fog születni. Éreztem egy pillanatig hideget-meleget, mikor a szülészorvosnő csecsemősöket kért a szobába, egy pillanatig minden rossz lejátszódott bennem. A következő pillanatban meg éreztem, hogy minden rendben van.
Igaz, a köldökzsinór kétszer a nyakára volt tekeredve. De szerencsére elég hosszú volt. Furcsa dolog a születés, még furcsább, ha az ember a saját gyermekét látja kibújni. Közel sem olyan megható dolog egy kiskutya, kiscica vagy akár kisborjú születését látni. (Vidéki származású szüleim minden pillanatot megragadtak, hogy a nagyszülőkhöz vigyenek, ott mindent láttam, amit egy rendes vidéki srácnak is látni lehet. Mellesleg Érd, ahol felnőttem, inkább volt falu, mint bármelyik nagyszülőm faluja. Otthon Érden még mindig földút van, a nagyszüleim háza előtt pici gyerek korom óta aszfalt út megy el. 
Hosszú lett és mindenkinek szól. Bocs, hogy elkanyarodtam, de itt minden offtopic.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igaz, a köldökzsinór kétszer a nyakára volt tekeredve. De szerencsére elég hosszú volt. Furcsa dolog a születés, még furcsább, ha az ember a saját gyermekét látja kibújni. Közel sem olyan megható dolog egy kiskutya, kiscica vagy akár kisborjú születését látni. (Vidéki származású szüleim minden pillanatot megragadtak, hogy a nagyszülőkhöz vigyenek, ott mindent láttam, amit egy rendes vidéki srácnak is látni lehet. Mellesleg Érd, ahol felnőttem, inkább volt falu, mint bármelyik nagyszülőm faluja. Otthon Érden még mindig földút van, a nagyszüleim háza előtt pici gyerek korom óta aszfalt út megy el.
)