Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
Aktív témák
-
pussy_cat
tag
Finom teától selymes szép estét mindnekinek

Én is nagyon szeretem a különleges teákat, talán nem reklám, de az V. kerületben van egy nagyon jó teabolt a Veres Pálné utcában (Big Ben Teaház), nagyon különleges és ízletes teakeverékeket vásároltam már tőlük...
Amit épp most iszom az Sencha Tropical névre hallgat, kandírozott ananász, mangódarabok, napraforgó virágszirom és zöldtea keveréke. Kis tejszínnel isteni az íze, bearanyozza ezt a szép estét
, és az illata
Xpod: ha valóban finomat szeretnél, és rajongsz a gyümölcs ízért, akkor aszalt gyümölcsöt áztatsz a teavízbe. Ezt úgy tedd, hogy felforralod a vizet, visszahűtöd kicsit, majd a csészédbe teszel az aszalt gyümölcsből és a teafűből az adott mennyiségben, és 3 percre állni hagyod lefedve. Kellemes, zamatos tea lesz belőle. Tipp, kókuszos teához isteni az asztalt sárgabarack és enyhén cukrozott ananász.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest