- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- iGO Primo
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
ne adj ra okot, hidd el, nem lesz egy rosz szavam sem (sot, veled kapcsolatban utobbi vitank ota provbaltam visszafogni magam, de nem hagyod)
na akkor kezdjuk:
de gondolom azért abban írtad amiben, amiért én is abban írom a programjaimat amiben - ezek alapjan tehat:
1. ahhoz értek - tevedes (meg mielott belekotnel, hogy verem a mellem: ehhez sem ertek)
2. abbana legegyszerűbb - tevedes
3. ahhoz van megfelelő dokumentáció - tevedes
Arról nem is beszélve, hogy nem igazán csípem a mellveregetős programozókat (Eleinte nem is ilyennek ismertelek meg, de mostanában kezdem ezt látni... ) - kivancsi lennek, hogy hol mutatom magamrol ezt...az, hogy szot emeltem, mikor tobb havi munkamat egy aladar (eredetileg seggfej-et irtam, de nem kivanok ismet osszeveszni aladarral) ujjgyakorlatnak nevezi, imho nem mellveregetes, tovabba jelen beszelgetesben sem latok visszaolvasva erre utalast
kerlek mutass ra, hogy hol vertem a mellem
Egyébként jó érzés olyannal beszélgetni aki belelát párom programozói pályafutásába Szívesen összeversenyeztetnélek titeket, de nem hinném , hogy bármelyikötők is belemenne (Ő elvből nem versenyez...) - ezt azt hittem, mar megbeszeltuk, mitobb, egyetertesre jutottunk, de ugy latom rendkivul elvezed, ha mar privatban tisztazott felreerteseken lovagolhatsz
versenybe hidd el en sem mennek bele, roviden szolva is teszek arra, hogy:
-parod, avagy en a jobb programozo
-hogy Neked errol az eredmenyrol mi a velemenyed
-hogy az en oprogramozoi kepzettsegemrol mi a velemenyed
egyedul az zavar, hogy zsinorban megalapozatlan dolgokat allitasz velem kapcsolatban - tovabbiakban kerlek kolcsonosen keruljuk egymast
koszonom
szerk.: az meg kulon gorenyseg, amit most csinaltal, vagyis a segitsegkeresemet probalod ellenem forditani (meg igy is, hogy odairtad, nem tudtal segiteni)....erre had ne mondjak semmit - ne felj, tobbet nem fordul elo, hogy zavarni merlek
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- Mikrotik routerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 3GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Mini-ITX Beast: i7-14700F / RTX 4070 Super / 64GB RAM
- Kingston 2x16GB (32GB) 2400MHz DDR4 / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Asus TUF B360M-E Gaming / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Xiaomi Redmi 10C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest