Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem látok bele , de gondolom azért abban írtad amiben, amiért én is abban írom a programjaimat amiben. ( 1. ahhoz értek, 2. abbana legegyszerűbb, 3. ahhoz van megfelelő dokumentáció és még sorolhatnám)
Viszont ahhoz nem kell még programozónak sem lennem, hogy esetlegesen lássam, túlpörögsz a szavakon , esetleg nem veszed fel a
smiley jelentését (biztos ignoreon vannak nálad) , ahhoz, hogy lássam, imádsz kötekedni, még akkor is ha nincs igazad (bár meglehet másoknak sem) , és még sorolhatnám. Tudom , hogy én sem vagyok szent, de ... De azért nem kéne feszegetni a húrt.
Arról nem is beszélve, hogy nem igazán csípem a mellveregetős programozókat
(Eleinte nem is ilyennek ismertelek meg, de mostanában kezdem ezt látni... )
Persze tudom, hogy ezt a véleményemet ugyanúgy lesz*rod (hűha de csúnyán beszélek) , mint ahogy az eddigieket is, de komolyan szeretném, ha néha elgondolkoznál a viselkedéseden.
------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként jó érzés olyannal beszélgetni aki belelát párom programozói pályafutásába
Szívesen összeversenyeztetnélek titeket, de nem hinném , hogy bármelyikötők is belemenne (Ő elvből nem versenyez...).
Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
smiley jelentését (biztos ignoreon vannak nálad) , ahhoz, hogy lássam, imádsz kötekedni, még akkor is ha nincs igazad (bár meglehet másoknak sem) , és még sorolhatnám. Tudom , hogy én sem vagyok szent, de ... De azért nem kéne feszegetni a húrt.