Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Bluetooth-headsetekről általában
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem látok bele , de gondolom azért abban írtad amiben, amiért én is abban írom a programjaimat amiben. ( 1. ahhoz értek, 2. abbana legegyszerűbb, 3. ahhoz van megfelelő dokumentáció és még sorolhatnám)
Viszont ahhoz nem kell még programozónak sem lennem, hogy esetlegesen lássam, túlpörögsz a szavakon , esetleg nem veszed fel a
smiley jelentését (biztos ignoreon vannak nálad) , ahhoz, hogy lássam, imádsz kötekedni, még akkor is ha nincs igazad (bár meglehet másoknak sem) , és még sorolhatnám. Tudom , hogy én sem vagyok szent, de ... De azért nem kéne feszegetni a húrt.
Arról nem is beszélve, hogy nem igazán csípem a mellveregetős programozókat
(Eleinte nem is ilyennek ismertelek meg, de mostanában kezdem ezt látni... )
Persze tudom, hogy ezt a véleményemet ugyanúgy lesz*rod (hűha de csúnyán beszélek) , mint ahogy az eddigieket is, de komolyan szeretném, ha néha elgondolkoznál a viselkedéseden.
------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként jó érzés olyannal beszélgetni aki belelát párom programozói pályafutásába
Szívesen összeversenyeztetnélek titeket, de nem hinném , hogy bármelyikötők is belemenne (Ő elvből nem versenyez...).
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videó stream letöltése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Okos Otthon / Smart Home
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
smiley jelentését (biztos ignoreon vannak nálad) , ahhoz, hogy lássam, imádsz kötekedni, még akkor is ha nincs igazad (bár meglehet másoknak sem) , és még sorolhatnám. Tudom , hogy én sem vagyok szent, de ... De azért nem kéne feszegetni a húrt.