- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
anaqer
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Hát igen, főleg hogy alig két hónapja vettem... ezzel egy darabig nagyjából lőttek is az A64 upgradenek, átcsoportosítgatás, miegymás. Leginkább mégis az zavar, hogy a) természetesen csak magamat hibáztathatom, ill. b) nincs rá garancia hogy legközelebb nem járok esetleg még rosszabbul...
-
anaqer
veterán
Nem az aminek hangzik. =]
Rövid verzió : pár rendőr ismerőssel iddogáltunk (jómagam persze szokás szerint minden mértéknek híján) - hazafelé menet jól pofáraestem (párszor) - vélhetőleg menet közben ki is raboltak (tárca & teló legalábbis azóta sehol) - rendőrök megtaláltak (ami ellen hevesen védekeztem) - véres képem és enyhe alkoholmérgezés gyanúja miatt mentőt hívtak - hétfő reggelig bent a kórházban tartottak (fejsérüléssel nem viccelnek) - holnaptól megy a körjárat okmányirodákra, bankba, önkormányzathoz, apeh felé, stb. (móka, öröm, kacagás garantált). -
anaqer
veterán
Pffft... gyerekek, ma valaki aludjon helyettem is. De lehetőleg rögtön lásson hozzá, mert ha mégis rám marad a feladat akkor abból itt balhé lesz. Koktélparti után éjszakai ügyeletet elvállalni, ilyet is csak én tudok magamnak beszervezni. Ehh.
[/blog] -
anaqer
veterán
''Mivel nem találtam neki saját topikot, gondoltam indítok egyet.''
lekkedvencebb. mondat. evar. :|
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi erősítő építése
- Filmvilág
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Call of Duty: Warzone
- Apple MacBook
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest