- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Írod, hogy Te sem, én sem szeretem az alapokat nélkülöző véleménnyílvánítást, igyekszem nem is így cselekedni.
De azt Te is beláthatod, hogy az MS számára apró dolgokkal tehetné kellemesebbé a vindovse használatát, de nem teszi meg! Bennem ilyenkor megy fel a pumpa, amikor 2005-ben kiadnak egy olyan ficsört, ami már 2001, vagy előtte is ismert volt ...
Leírtam már hasonló jellegű véleményemet a Longhorn topickban is, ahol az XP felületkezelése ellen lázadoztam, mert szerintem nulla, ahogy alapból kinéz, és a további lehetőségek is rém gyatrák.
szerk: 97-ben, 96-ban, 95-ben szebb volt a Linux, mint a windows most 2006-ban!!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dobozos, függetelen Redmi note 13 pro 5G telefon kifpgástalan állapotban!
- Workstation 4K ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- PRÉMIUM RGB GAMER PC Ryzen 5 3600XT + AORUS RX 6750 XT 12GB + Seasonic Gold
- Meta Quest 2 128GB Full Extra csomag (Elite Strap akkuval és tok, Kiwi grip, Fit Pack)
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest