Hirdetés
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
jeges
senior tag
tudom, h ezt a jogos moderálásba kellene, de igazából sztem kicsit túlmutat a dolog azon a topikon.
sz'al ez bökte meg a szemem: Bővebben: link
látva az utcsó hsz-t, elgondolkodtam, h vajh mit is jelent ez, majd megnéztem az alapelveket, amiben nem találtam erre vonatkozóan semmit (persze lehet, csak az én figyelmemet kerülte el vmi)
láttam, nem is egyszer hasonló okok miatti topikzárást, esetleg ban-t, de alapjában véve tisztázatlannak tűnik a helyzet.
1. mit jelent vajon az ''egyeztetés''?
2. honnan szerez erről tudomást a moderátor, mielőtt zárná a topikot? (esetleg van vmi lista, vagy mailen egyeztet?)
3. lehet-e vajon egyeztetés eredménye, ill. előre átgondolt stratégia az, h vki nem banner-rendszerben akar hirdetni, hanem kifejezetten a fóumon? (lehet, kicsit lassan jár az agyam, de tkp. még jobb is lehet fórumon hirdetni, mert a kiskereskedő hirdetését valszeg hamarabb észreveszi a már banner-undort kapott egyszeri júzer)
4. honnan tudja az egyszeri júzer, h a fórumon megjelenő hirdetést cég v. magányszemély adta fel? (persze tapasztalatból mindenki gondolhatja, h ha vki egy 6 oldalas, zsír új, garanciális cuccokat tartalmazó listával áll elő, az nem gépet akar cserélni)
+kérdés: kell-e azt a júzernek tudnia, h ''ez itt a reklám helye''? milyen jogforrások szabályozzák ezt a területet?
5. jól gondolom-e, h a fórumon jelenleg is vállalkozóként v. vállalkozásként működő, de magánszemélyként hirdetést feladók mind-mind egyeztettek azért, h ne zárja a topikokat vmelyik moderátor?
6. ha felmerül a gyanú, h vmely hirdetés mögött vállalkozó v vállalkozás áll, milyen forrásból lehet ellenőrizni? a linkelt hsz-ben a mod. a tel.könyvre hivatkozott (ami rendben is van), de persze más néven a hirdető egy, a vállalkozásba be nem jelentett telefonszámmal ''visszajöhet''. ez esetben már nem zárják? ilyen egyszerű lenne a megoldás?
7. ha ez a tevékenység tiltott, nem kellene ennek az alapelvekben szerepelnie? persze, az alapelvekben az sincs leírva, h a nap keleten kel fel, és nyilvánvalóan a kft. jogos érdekeit sérti az ilyen tevékenység, de legalább lenne precíz hivatkozási alap.
nem kötekedés vagy ilyesmi, csak elgondolkodtam, meg persze a kiváncsiság...
jóreg egyébként mindenkinek
Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest