Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
mayerlaci
senior tag
Na megjöttem falunaprol.Izom jó volt a programok nem voltak annyira jok de este ugy bebasztam haverommal mint állat (4 Gösser 4 vodka nem feles 3-as meg viszki balettines vagy mi meg unicum) ha kiváncsiak vagytok a nevére leirom ő is ph-s.Faterom kamionjába aludtunk 2-kor mentünk oda és 4-kor feküdtünk le.De bassza meg még ma is kurvára fáj a fejem meg 1 nagy szar vagyok még I_AM is leverne
.Tudom azt gondoljátok hogy a mamáméknál falun nincsenek jo csajok de ez csak közhiedelem szvsz mert voltak olyan csajok hogy csak na pedig nem is annyira nagy falu .És nem csak az én korosztályomba hanem ilyen 10-11 éves csajok is olyan faszán néztek ki nem vok perverz de azért 3-4 év mulva megfogom őket nézni akárhogyis.Mert aaki annyi idősen igy néz ki az....
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okos Otthon / Smart Home
- talmida: Változások 2. rész
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Micro Four Thirds
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Tudom azt gondoljátok hogy a mamáméknál falun nincsenek jo csajok de ez csak közhiedelem szvsz mert voltak olyan csajok hogy csak na pedig nem is annyira nagy falu .És nem csak az én korosztályomba hanem ilyen 10-11 éves csajok is olyan faszán néztek ki nem vok perverz de azért 3-4 év mulva megfogom őket nézni akárhogyis.Mert aaki annyi idősen igy néz ki az....