- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
Aktív témák
-
mayerlaci
senior tag
Na megjöttem falunaprol.Izom jó volt a programok nem voltak annyira jok de este ugy bebasztam haverommal mint állat (4 Gösser 4 vodka nem feles 3-as meg viszki balettines vagy mi meg unicum) ha kiváncsiak vagytok a nevére leirom ő is ph-s.Faterom kamionjába aludtunk 2-kor mentünk oda és 4-kor feküdtünk le.De bassza meg még ma is kurvára fáj a fejem meg 1 nagy szar vagyok még I_AM is leverne
.Tudom azt gondoljátok hogy a mamáméknál falun nincsenek jo csajok de ez csak közhiedelem szvsz mert voltak olyan csajok hogy csak na pedig nem is annyira nagy falu .És nem csak az én korosztályomba hanem ilyen 10-11 éves csajok is olyan faszán néztek ki nem vok perverz de azért 3-4 év mulva megfogom őket nézni akárhogyis.Mert aaki annyi idősen igy néz ki az....
Aktív témák
- PlayStation 5
- VGA kibeszélő offtopik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Ubiquiti 10Gbit-es switch eladó (US-XG-6POE)
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- Garmin Vivoactive 6
- ADATA GAMMIX D35 XPG 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 - 10 év gari
- Nvidia Quadro FX570
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Tudom azt gondoljátok hogy a mamáméknál falun nincsenek jo csajok de ez csak közhiedelem szvsz mert voltak olyan csajok hogy csak na pedig nem is annyira nagy falu .És nem csak az én korosztályomba hanem ilyen 10-11 éves csajok is olyan faszán néztek ki nem vok perverz de azért 3-4 év mulva megfogom őket nézni akárhogyis.Mert aaki annyi idősen igy néz ki az....