Hirdetés
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Az RSR Porsche Design is csatlakozott a Magic8 szériához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Yettel topik
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Tegnap osszeutkoztem egy masik terepjaroval eleg csunyan. Elem kanyarodtak en meg belementem. Termeszetesen nem az en hibam, ezert fizetnek ilyen szepen, mert bevannak szarva hogy perelek.
Meg nem is lattam a kocsimat mennyire tort szet mert rogton vittek is a korhazba. Kicsit szetzuzodott a fejem, meg ma hivott a biztosito delelott, hogy a kocsimat lehet a szemetbe dobni mert totalkaros.
Egyebkent semmi komoly, csak nehany mokesz, a fejborom szetszakadt meg a pittyem repedt szet. Szetfejeltem a belso visszapillantot, olyan szerencsetlen volt az utkozes.
A nyakam viszont meg most is rogzitoben van, majd beszarok ugy faj...Szoval dolgozni azt megint nemtok egy darabig...
Florida: egy ugyanolyan meretu, 30/35mp/h sebessegnel pont megteszi. Meg termeszetesen a leheto legszerencsetlenebb szogbol jott belem.
Aktív témák
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Gitáros topic
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Konteó topic
- Raspberry Pi
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- 5070
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series SE3 40mm Stairlight Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest