- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Tegnap osszeutkoztem egy masik terepjaroval eleg csunyan. Elem kanyarodtak en meg belementem. Termeszetesen nem az en hibam, ezert fizetnek ilyen szepen, mert bevannak szarva hogy perelek.
Meg nem is lattam a kocsimat mennyire tort szet mert rogton vittek is a korhazba. Kicsit szetzuzodott a fejem, meg ma hivott a biztosito delelott, hogy a kocsimat lehet a szemetbe dobni mert totalkaros.
Egyebkent semmi komoly, csak nehany mokesz, a fejborom szetszakadt meg a pittyem repedt szet. Szetfejeltem a belso visszapillantot, olyan szerencsetlen volt az utkozes.
A nyakam viszont meg most is rogzitoben van, majd beszarok ugy faj...Szoval dolgozni azt megint nemtok egy darabig...
Florida: egy ugyanolyan meretu, 30/35mp/h sebessegnel pont megteszi. Meg termeszetesen a leheto legszerencsetlenebb szogbol jott belem.
Aktív témák
- Zyxel NAS326
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kés topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- Xiaomi 12T - 8/128GB I Dimensity 8100-Ultra I Doboz + Tok +120W töltő I Foxpost
- MacSzerez.com - 2024 MacBook Air 15" M3 / 16GB / 512GB SSD / Midnight / Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- 32GB DDR5! ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 (14mag), 32GB DDR5, 512GB, ÚJ HU bill + egér
- Apple iPhone 12 Mini / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 100%
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest