Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Messze nyolcezer fölött!
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Nem mondhatnám, hogy ma este unatkoztam volna. Mikor jöttem hazafele, beugrottam egy boltba, hogy vegyek procit, azt nem sikerült. Viszont ''érdekes'' dolgokat tudtam meg, aminek holnap utánajárok (részleteket talán majd akkor...).
Hazajöttem, és én is megettem az idei év egyik legfinomabb sárgadinnyéjét ( a görögöt jobban szeretem). Aztán telefonált egy ifjú hölgyemény a téonlájntól, hogy már Acsádon is van lehetőség ADSL-re, és akarom-e ismét kérni a beköttetést. Én meg mondtam neki, ha 2 héttel ezelőtt szól, akkor egyértelmű igen lett volna a válasz, de most jobb áron nagyobb sávszélt kapok (ami félig igaz, mert 1 éven át havi 5e-ért 512/512 mikrós net lesz hamarosan). További téonlányos dolgot is kérdeztem tőle. Volt egy fél éves hűségszerződésem az axeleróval Kombi15-re. Ez június végén lejárt. De ők ''szolgáltatták'' tovább, amíg le nem mondtam. 0 adatforgalom mellett is fizetni kell, szörnyű rablóbanda
Mondtam neki, hogy én nem fogom a most kijött 3k-s számlát kifizetni. Megnézte a gépben, és mondta, hogy várjam meg az augusztusi korrekciós számlát, ezt ne fizessem be. Most már csak azt nem tudom, hogy ha a rendszer naprakészen tudja tárolni az előfizetés állapotát, akkor a 18-án feladott levélben miért szerepel még mindig a teljes hónap?
Asszem egy darabig nem leszek az ügyfelük, pedig lehet, hogy mégis jobban jártam volna az adsl-lel, mert az mégiscsak kevésbé függ az időjárástól, meg azt egyszer már belőttem Linux alá.
Tudom, írjak blogot... de olyan ritkán történik ennyi minden velem, naplóhoz meg nincs türelmem
Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kés topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT / kb 6 hó alza gari
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PS5 Pro + ajándék Garanciás 2028.12.11-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mondtam neki, hogy én nem fogom a most kijött 3k-s számlát kifizetni. Megnézte a gépben, és mondta, hogy várjam meg az augusztusi korrekciós számlát, ezt ne fizessem be. Most már csak azt nem tudom, hogy ha a rendszer naprakészen tudja tárolni az előfizetés állapotát, akkor a 18-án feladott levélben miért szerepel még mindig a teljes hónap?
Asszem egy darabig nem leszek az ügyfelük, pedig lehet, hogy mégis jobban jártam volna az adsl-lel, mert az mégiscsak kevésbé függ az időjárástól, meg azt egyszer már belőttem Linux alá.