- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Városban lakom, de bármit el szeretnék intézni a megyeszékhelyre kell bemennem. Dolgozni is oda járok, mert helyben esélyem sem lenne munkát kapni. Ez 35 km oda és 35 vissza. Szerencsés vagyok, mert kb pont annyit keresek, mint amennyit tildy szeretne (pedig messze nem vagyok főnök...), így megengedhetek magamnak egy autót, amivel bejárhatok, így a tömegközlekedéssel kétszer másfél órás utat kétszer 30 perc alatt megoldom. Azt meg már egészen megszoktam, ogy boltba menet 30 perceet kell autózni - ha BP-n elindulnék ki a TECSÓ-ba, ott sem érnék oda előbb... Sőt, ha BP-en belül kellene 35 km-t vezetnem mindennap munkába menet (nem elképzelhetetlen távolság, sőt), azt nem oldanám meg fél óra alatt...

p
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Túlélnél egy generációs űrhajón? MIO: Memories in Orbit teszt
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- DAHUA 16GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest