- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
helló mindenki.
egy elég fura dolog történt velem.
adott egy asus k7v600-x-es alaplap, benne egy palomino magos proci, 266-os rammal.
no történt egy kis csere: 3000+ sempron és 2x256 mega 400-as ddr.
ez még ment is szépen, csak az alaplap nem nagyon szerette a cpu-t, mindig sírt, hogy nem megfelelő a beállítás. no, gondoltam, hogy a bios-át upgrade-elm. nincs se floppy-m, se cd-m, ezért gondoltam a wines upgrader-re.
erre, ni:
\''ASUS Update V6.07.01 Installation Program for Windows 95/98/ME/NT40/2000/XP/2003.\''
gondoltam, hogy a legfrissebb, és ez a legjobb.
no le is töltöttem a megfelelő biost(különösen ügyelve arra, hogy k7v600-x legyen, A7V600-X BIOS 1008)
a flash közben a verify részen piros üzenetet dobott, hogy kezdjem újra. 2-3x újrakezdtem, de mindig kiírta. ngondoltam, hogy nem lesz semmi baj, úgyis van benne valami védelem, ezért nyomtam egy restartot. azóta nincs kép, se semmi. a vinyók felpörögnek, az azóta szermányolt cd felpörög, de semmi több. próbáltam másik vga-val, minden periféria nélkül(cpu, ram, borda, vga csak)és volt bios reset is.
nem tudom mit kell ilyenkor tenni, a manual csak arról ír, ha már van promptod, akkor mit lehet csinálni (kiírja a gép, hogy wrong bios, és bekéri a floppy-t vagy a cd-. na nekem ez sincs)
mit lehet ilyenkor csinálni?
- van valami spéci billkombó, amivel elindul, esetleg pci-os vga-val indul el ilyenkor csak
- már lejárt az egy év asszem, de nem biztos, lehet megér egy cserét, de nem akarok vele vacakolni
- kuka?
-esetleg, valami bios cserével megoldható-e? van egy másik ilyen alaplap a közelemben, és talán abból ki tudom műteni a bios-t, és talán meg tudom javítani vele az enyémet, de erre nagyon kevés esélyt látok.
mitévő legyek?
(u.i: Incognito: sajnos letöltöttem)
Aktív témák
- PlayStation 5
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen Blu-ray írót?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Háztartási gépek
- Viccrovat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Renault, Dacia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs