- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- MWC 2026: Megérkezett a Nubia Air Pro változata
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Bash
őstag
Hazajöttem, letudva a mai meló is, de a hétnek sajnos még nincs vége.
Bementem szokásos időben, 3-kor, elláttam szokásos teendőim, összeraktam a papírjaim... 4-kor elkezdett szakadni az eső, pont ''terepen'' voltam, sikerült is kb. 3 perc alatt bőrig áznom. Megázni rossz csak, utána már nem számít, hogy csöpög vagy folyik a ruhámból a víz.
Gyorsan elintéztem még, amit kellett, aztán szépen visszahúzódtam az irodába, bedobtam a szárítóba a pólóm, meg a zoknim.
Csendben eltelt a délután, tettem-vettem, este meg volt egy okostóni telefonálóm, aki némileg felhúzott. Meg akarta nekem magyarázni, hogy a szobákban lévő always on high-speed internet-kapcsolat az DSL. Hamar rájöttem, hogy nem érdemes vele vitatkozni, kétféle internet-kapcsolatot ismer, neki dial-up-on kívül minden DSL.
Nem számít, hogy telefonvonalnak köze nincs a dologhoz, mivel optikai gerincre kapcsolódik az egész szálloda, neki az DSL.
Aztán kimentem kicsit a lobby-ra beszélgetni, másfél órát voltam kis kubai ''angyalkám'' társaságában.
Miután hazament megnéztem még az NBA-döntő végét a TV-ben, aztán hipp-hopp le is telt a munkaidőm.
A megázás ellenére nem bánnám, ha hasonlóan telnének a munkanapjaim.
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Parfüm topik
- Autós kamerák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gyorsan elintéztem még, amit kellett, aztán szépen visszahúzódtam az irodába, bedobtam a szárítóba a pólóm, meg a zoknim.
Nem számít, hogy telefonvonalnak köze nincs a dologhoz, mivel optikai gerincre kapcsolódik az egész szálloda, neki az DSL.
Miután hazament megnéztem még az NBA-döntő végét a TV-ben, aztán hipp-hopp le is telt a munkaidőm.