Hirdetés
Aktív témák
-
Bash
őstag
Hazajöttem, letudva a mai meló is, de a hétnek sajnos még nincs vége.
Bementem szokásos időben, 3-kor, elláttam szokásos teendőim, összeraktam a papírjaim... 4-kor elkezdett szakadni az eső, pont ''terepen'' voltam, sikerült is kb. 3 perc alatt bőrig áznom. Megázni rossz csak, utána már nem számít, hogy csöpög vagy folyik a ruhámból a víz.
Gyorsan elintéztem még, amit kellett, aztán szépen visszahúzódtam az irodába, bedobtam a szárítóba a pólóm, meg a zoknim.
Csendben eltelt a délután, tettem-vettem, este meg volt egy okostóni telefonálóm, aki némileg felhúzott. Meg akarta nekem magyarázni, hogy a szobákban lévő always on high-speed internet-kapcsolat az DSL. Hamar rájöttem, hogy nem érdemes vele vitatkozni, kétféle internet-kapcsolatot ismer, neki dial-up-on kívül minden DSL.
Nem számít, hogy telefonvonalnak köze nincs a dologhoz, mivel optikai gerincre kapcsolódik az egész szálloda, neki az DSL.
Aztán kimentem kicsit a lobby-ra beszélgetni, másfél órát voltam kis kubai ''angyalkám'' társaságában.
Miután hazament megnéztem még az NBA-döntő végét a TV-ben, aztán hipp-hopp le is telt a munkaidőm.
A megázás ellenére nem bánnám, ha hasonlóan telnének a munkanapjaim.
Aktív témák
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligencia topik
- Két vasat tart a tűzben a Tarkov atyja: jön a Fragmentary Order
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Cyberpunk 2077
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gyorsan elintéztem még, amit kellett, aztán szépen visszahúzódtam az irodába, bedobtam a szárítóba a pólóm, meg a zoknim.
Nem számít, hogy telefonvonalnak köze nincs a dologhoz, mivel optikai gerincre kapcsolódik az egész szálloda, neki az DSL.
Miután hazament megnéztem még az NBA-döntő végét a TV-ben, aztán hipp-hopp le is telt a munkaidőm.