- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- iOS alkalmazások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Bash
őstag
Üdv mindenkinek! Nekem csak most kezdődik a hétvége, két nap szabadnap.
Szombat-vasárnap viszont történt egy-két érdekes dolog melóhelyen:
Szombaton ülök az irodában, csörög a telefon, felveszem. Egy vendég volt, azt mondja xy szobában volt tegnap este, és otthagyott valamit, estleg nem találtuk-e meg. Gondoltam ez is egy szokásos eset, minden nap megesik. Kérdezem, hogy mégis mit keressek. Nem válaszolt, mondom tartsa, egy pillanat és szétnézek. Megnézem az aznapi termést, semmi, Lost & Found Book-ban semmi. Mondom a faszinak, hogy sajnos nem találtunk semmit. Erre kinyögi, hogy egy .38-as kaliberű pisztoly volt, egy lőfegyver.
Pillanatra elakadt a szavam (''bazzeg'' mondtam magamban), aztán rutinosan meghagyattam vele a nevét, telefonszámát, ha esetleg megtaláljuk hívom. Azt mondta ha nem találjuk meg, akkor jelentenie kell a rendőrségnek, mondom ok, tegye azt. Letettem a telefont, azonnal elmentem a szobába (tanúval természetesen), felforgattam mindent az utolsó négyzetcentiig, nem találtam semmit.
Hihetetlen milyen emberek vannak. Egyáltalán hogy lehet megfeledkezni egy fegyverről? Nekem évekig volt lőfegyverem, ez nem olyasmi dolog, amit csak úgy véletlenül otthagy az ember valahol. Aztán kicsit jobban belegondoltam, mi van, ha ez a faszi éjszaka megölt valakit, és most meg be akarja jelenteni a zsaruknak, hogy elhagyta a fegyvert...? Remélem nem lesz folytatása ennek az ügynek, semmi kedvem kérdésekre válaszolni.
Másik sztori: ma megint láttam a nagy kígyónkat. Kb. 8 láb (~2.5m) hosszú fekete és kb. 3 inch (~8 cm) vastag. Meg akartam fogni, szép lassan közelítettem. Óvatosan sikerült is megragadni a farkát, de aztán kicsusszant a kezeim közül, és iszonyú gyorsan eltűnt. Kb. 2-3 hetente látjuk a jószágot, de soha nem tudtuk még befogni, nagyon fürge.
Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Építő/felújító topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pillanatra elakadt a szavam (''bazzeg'' mondtam magamban), aztán rutinosan meghagyattam vele a nevét, telefonszámát, ha esetleg megtaláljuk hívom. Azt mondta ha nem találjuk meg, akkor jelentenie kell a rendőrségnek, mondom ok, tegye azt. Letettem a telefont, azonnal elmentem a szobába (tanúval természetesen), felforgattam mindent az utolsó négyzetcentiig, nem találtam semmit.