- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
- Magisk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Kösz mbit, szvsz megtudom védeni magam. Még fasterrel szemben is.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Faster rosszul fogalmaztam abban a topikban, mint már a ringben is írtam, nem a normális szót kellett volna használnom.
Mindezek mellett számomra továbbra is érthetetlen miért használnak a ''nők'' retiküllt, és vajon a férfiak miért nem. Egyébként igazad van , nem csipázom a retikülös csajokat, (a válltáska az más) , mert valószínűleg többet foglalkoznak a külsejükkel (mindig pöpeccül nézzenek ki, valószínűleg ezért viszik magukkal a kis rúzst, stb...), mint esetleg a ''belsőjükkel''.
Magyarán mondva nem csipázom a ''macás'' csajokat, de ha nem zavarják a köreim, akkor engem teljesen hidegen hagynak (persze véleményem talán lehet).
ERdeya: nem hiszem . hogy egy olyan 24 éves , vezető pozicióban lévő embernek el kéne magyaráznom azt, hogyha pl.. egy kutyát ''ingerelnek'' az vissza fog harapni.
Ez vonatkozik rátok is, mindazonáltal mbitre is, teljes mértékben.
A '' mocsok drogos'' jelződet pedig amíg élek nem felejtem el
Mbit: Legalább az én kedvemért fejezd be ezt a gyerekes viselkedést. Semmi szükség rá, neked is csak a kutyás példát mondhatom... Ne incselkedj a többiekkel, bár ha neked ez a jó, akkro ne lepődj meg ha közutálat tárgya leszel.
faster: muszáj ezt? Legyen már annyi eszed, ha már másnak nincs, hogy nem szólsz vissza. Ha nem szólsz vissza , ő is lecsillapodik idővel, de így csak adod aláa lovat.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest