- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Jo Reggelt!
2 perce sikerult felriadnom, rettenetes remalmom volt, meg most is izzadok...
Azt almodtam, hogy egy regi haverommal setaltunk Egerben es elhaladtunk egy epitkezes mellett. Ahogy elhaladtunk egy suttogasat hallotunk meg mind a ketten. Aztan ahogy megalltunk, halkan annyit lehetett hallani az epitkezes felol, hogy ''Segits...itt vagyok......lent''.
Valahogy remisztoen hangzott, mivel az epitkezes kb 200 meterre lehetett es a hangot pedig tisztan hallottuk, de mashonnan megsem johetett.
Szoval elfutottunk a francba.
Aztan valahogy megint ott lyukadtunk ki es elkezdtuk hallani ugyanazt...
Odasetaltunk es egy kislany allt az epitkezes kozepen. Megkerdeztem, hogy ''Minden rendben?'' erre megfordult es egy borzaszto oregasszony kepeben elkezdett kacagni, de valami leirhatatlanul. Erre hirtelen besotetedett es elkezdett zuhogni az eso, de olyan szinten hogy nem lattunk ki belole. Ha az eg fele neztem, akkor pedig az oregasszony fejet az esobol kiformalodni...
Ekkor mar rohadtul feltem, de ilyenkor mindig bejon az erzes, hogy aa ez csak egy alom, ugyse lehet semmi bajom, azon kivul, hogy reszketek a felelemtol.
Erre hirtelen elkezdtem hallani egy suttogast, hogy ''Tudom, hogy mire gondolsz, hogy ez csak egy alom, de ne is remenykedj hogy ilyen konnyen meguszod...''
....''Te mar reg halott vagy, csak nemtudsz rola....''
Ekkor hirtelen elkapta a nyakam valami lathatatlan ero es vonszolt az epitkezes fele. En meg orditottam, es mire odaertunk akkora felriattam...
Azota is azok az izzadsagban.
Pedig vissza kellene aludnom, mert mennem kell munkaba es kell a pihenes, de ilyen intenziv remalmom meg soha nem volt...
Aktív témák
- Nintendo Switch 2 Konzol + Nintendo Hordtok (Gari 2027.05)
- ASUS GeForce RTX 3080 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX3080-O12G-GAMING)
- Playstation 5 lemezes 825GB + Ajándékok
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- Asus XG-C100F SFP+ NIC és 3m SF 10G SFP+ DAC kábel - garanciális
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs