- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ha a mozik ilyen jó filmeket játszanának, akkor Agostino anyukája is eljárna, és akkor nem mennének tönkre.

Gh0sT: egyszer engem is behívtak ilyen állásinterjúra, de nem mentem el...
Az akkori minimálbér felét ajánlották + jutalékot, de se költségtérítés, se egyéb jutalék, és kicsit rizikósnak találtam. Az a tapasztalataom amúgy, hogy ilyen munkákra sokkal többet számít a jó megjelenés és az önbizalom, valamint a fejlett kommunikációs készség, mint a szaktudás. A vásárlók nagy része a mi szintünkön lesz autóból, ha valaki szaki akar kocsit venni, az meg az eladót úgyse veszi emberszámba, és jobb, ha rögtön a műhelyvezetővel beszél. Én is nemrég vettem a kocsit újan, jártam eleget szalonokba, tudom, miről beszélek. Velem az (lett volna) a gond, hogy nem vagyok egy társasági ember, nem tudom ''eladni'' magam, így aztán autót sem nagyon tudtam volna. Te viszont korábban is emberekkel dolgoztál, úgyhogy neked a kuka vevők kezelése nem okozhat gondot. Amúgy hajrá, és majd számolj be, hogy sikerült!
p
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladó garanciális Synology DS223j NAS
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó férfi nike airforce cipő 45.5 fekete/fehér
- EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 ULTRA Eladó!
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest