- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
pip
aktív tag
ha mar itt vagytok, szeretnem megkerdezni, mi az hogy nyomtatobarat vagy nyomtathato verzio egy html doksi eseten? Mert eppen weblapkeszitesben vagyok, es szeretnem hogy nyomtathato legyen. El tudna valaki magyarazni mit tegyek ennek erdekeben?
-
pip
aktív tag
nagyon nulla vagyok a temaban, de dolgoztam dual piii-n, ket darab 500-as proci volt benne, tok jol ment, azonban (enszerintem) az egyik procit soha nem hasznalta. A meloban volt a gep, azert lett dual mert szimulaciokat futtattam rajta, amelyek nagyon eroforrasigenyesek voltak es neha hetekig futott egy-egy szamitas, szoval az volt az elkepzeles hogy ez majd gyorsabb lesz es akkor is hasznalhato ha fut a hatterben egy szimulacio. Gyakorlatban: akkor is hasznalhato volt ha futott a hatterben kismillio darab difegyenlet, de barmikor csekkoltam le, az egyik proci nem mukodott. Akkor sem ha a masik 100%-on volt es en meg elinditottam valamit. Persze lehet hogy az NT nem mutatta helyesen, vagy en nem tudom hogy kell megnezni. Remelem segit valamit. En inkabb egy p4-et valasztanek.
Aktív témák
- Óra topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó Seasonic Focus Gx-750 tápegység!
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Eladó Gainward Phatom RTX 4080-as videokártya!
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest