- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Fantasztikusan csodaszép kedd reggelt mindenkinek!!!
Hihetetlen dolgok tudnak történi egy péntek 13-án.
Akkor mesélek jó?
1. Nagy nyüglődések árán végre vettem egy billentyűzetet. Azt a piros deluxot. Naggyon klafa. Kellemes az érzékenysége, nagyon csendes és még szép is. Az utolsó pirosat hoztam el, már csak szürke volt. Az se rossz, de ez szebb.
2. Felhívtak sör ügyben. Ugyan elég sokára ér ide, de hozzák. Azt mondta a csaj, hogy junius végétől küldik futárral. Júli végéig ér ide.
3. Pénteken este fél hétkor (!) felhív a matávos, hogy akkor szombat reggel jönne, ha jó. Nem mertem mondani, hogy nem jó, hátha csak egy hét múlva jönne újra. Szóval szombaton bekötötték a telefont. Igen, a telefont. Mert ahogy megéreztem, az ADSL-t egy másik kolléga köti majd. Elvégre egy ember fejébe belegyömöszölni a telefonbekötési és az ADSL bekötési tudást ugye már sok.
Vazzeg odaadta volna a szűrőt meg a modemet oszt én bekötöm. Ehh.. Légyeg, hogy sínen van az ügy. 
Aktív témák
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Logitech MX Keys Mini for Mac - német - bontatlan
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vazzeg odaadta volna a szűrőt meg a modemet oszt én bekötöm. Ehh.. Légyeg, hogy sínen van az ügy.