- Hívószám-hamisítás
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Csak sejtem milyen odaátra gondolsz, egy linket dobhatnál akár mailben is, mert nem tudom konkrétan miről van szó. Amúgy meg más igénytelensége engem sose tett igénytelenné, elvi kérdés
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy meg engem sem zavar, akár a sokat hangoztatott és általam oly utált mondatot is beficcenthetném, hogy ''aki nem akarja az nem olvassa'', de inkább a blogra fordított erőforrásokat, egy user profil kiépítésére koncentrálnám, ami kiválthatná a cookiekat, kényelmesebb lenne több számítógépes használat esetén, és zokszó nélkül nyomnám meg a nagy Delete gombot a blog felett. Én. Bár általában inkább oda se nézek, csak amikor kiszabadulnak ebből a burokból, és az ott képviselt színvonalat becsempészik mindenhová, akkor azért elgondolkodom egy picit.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)