Hirdetés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
hi
gondban vagyok es a segitsegeteket kernem
a lakotarsamat megbirsagoltak, mert valami nem volt rendben a kocsija papirjaival es most kapott egy levelet, meg melle ket masik fecnit, hogy fizessen be 20k buntetest, es mivel nem igazan tud annyira magyarul, hogy a hivatalos levelet megertse, a segitsegemet kerte, hogy magyarazzam el, mi is a teendo - viszont egyreszt en sem igazan vagom, hogy mit kellene csinalnia, masreszt ezeket a dolgokat nem igazan tudom neki elmondani angolul
tehat:
kapott egy papirost (kis, a6-os meretu barna vacak), amin a level tanulsaga szerint 20k ertekben kell illetekbelyeget befizetnie, es kapott egy masik papirt (hasonlo meretu), egy feladovevenyt, ami ha jopl fogtam fel a dolgot, annak igazolsara szolgal, hogy befizette a bunteteset
kerdeseim: jol ertem, hogy ugy zajlik a dolog, hogy megveszi az illetekbelyeget, raragasztja a papirra, odaadja a postan, ezert cserebe alairjak/lepecsetelik neki a feladovenyt, es ennyi?
tovabba hogyan mondom ezt el angolul?
segitsegeteket elore is koszonom
Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest