- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
velem is hasonló történt, már mint,h előttem befordult a kocsi, bár én kerékpárral voltam, de haladtam nagy áttéten 45-50-nel erre egy zöld Suzuki felgyorsít mögöttem és index nélkül fogja magát és lelassít, majd jobb kanyar... erőmből annyira tellett, h mind2 féket behúzzam első keréken pattogva megálltam pár centire a kocsi oldalától, persze ott hagytam egy jó 3 méterse gumicsíkot az aszfalton... még gyorsan elküldtem a francba majd tovább mentem...
tavaly nyáron egy gyalogos lépett ki elém...
persze akkor is halatam szó szerint... aztán landoltam szerencsére kesztyűre érkezve, a kedves nyugdíjas néni, meg a füvön 2 méterrel arrébb
semmit nem tehettem egyszerűen fogta és kilépett elém... volt kb 2 méterem, h kb 50-ről lelassítsak... 30km/h-ra siekrült, amikor megtörtént az aktívkontakt... szerencsére ott volt a férje és nekem adott igazat, h nem tehettem róla, meg elnézést kért, h nem gyenge 8-as volt az első kerekemben...
más sztorim van még... de egyik sem hasonló... igaz az életveszélyben nem voltam... de k-ra megijedtem... hazajöttem és vagy fél óráig még remegett a lábam az öregnénis eset után.. mi lett volna ha nem kel fel? v vmi gondja lesz a lila-kék folton kívűl amit okozott a kerékpárom?
Aktív témák
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 FHD+ / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A1000 / IR FPR WS
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- Dobozos új MSI Katana 17 B13VFK-269 i7-13620H, RTX 4060, 1TB SSD, FHD 144Hz
- Dobozos ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED FHD+ AMD Ryzen 5 7535U 16GB /512SSD
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
persze akkor is halatam szó szerint... aztán landoltam szerencsére kesztyűre érkezve, a kedves nyugdíjas néni, meg a füvön 2 méterrel arrébb
semmit nem tehettem egyszerűen fogta és kilépett elém... volt kb 2 méterem, h kb 50-ről lelassítsak... 30km/h-ra siekrült, amikor megtörtént az aktívkontakt... szerencsére ott volt a férje és nekem adott igazat, h nem tehettem róla, meg elnézést kért, h nem gyenge 8-as volt az első kerekemben...