- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
velem is hasonló történt, már mint,h előttem befordult a kocsi, bár én kerékpárral voltam, de haladtam nagy áttéten 45-50-nel erre egy zöld Suzuki felgyorsít mögöttem és index nélkül fogja magát és lelassít, majd jobb kanyar... erőmből annyira tellett, h mind2 féket behúzzam első keréken pattogva megálltam pár centire a kocsi oldalától, persze ott hagytam egy jó 3 méterse gumicsíkot az aszfalton... még gyorsan elküldtem a francba majd tovább mentem...
tavaly nyáron egy gyalogos lépett ki elém...
persze akkor is halatam szó szerint... aztán landoltam szerencsére kesztyűre érkezve, a kedves nyugdíjas néni, meg a füvön 2 méterrel arrébb
semmit nem tehettem egyszerűen fogta és kilépett elém... volt kb 2 méterem, h kb 50-ről lelassítsak... 30km/h-ra siekrült, amikor megtörtént az aktívkontakt... szerencsére ott volt a férje és nekem adott igazat, h nem tehettem róla, meg elnézést kért, h nem gyenge 8-as volt az első kerekemben...
más sztorim van még... de egyik sem hasonló... igaz az életveszélyben nem voltam... de k-ra megijedtem... hazajöttem és vagy fél óráig még remegett a lábam az öregnénis eset után.. mi lett volna ha nem kel fel? v vmi gondja lesz a lila-kék folton kívűl amit okozott a kerékpárom?
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Gumi és felni topik
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Eladó PXN V9 Kormány szett PC-hez és Konzolokhoz
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 12GB eladó
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Dell Latitude 7290,12.5",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
persze akkor is halatam szó szerint... aztán landoltam szerencsére kesztyűre érkezve, a kedves nyugdíjas néni, meg a füvön 2 méterrel arrébb
semmit nem tehettem egyszerűen fogta és kilépett elém... volt kb 2 méterem, h kb 50-ről lelassítsak... 30km/h-ra siekrült, amikor megtörtént az aktívkontakt... szerencsére ott volt a férje és nekem adott igazat, h nem tehettem róla, meg elnézést kért, h nem gyenge 8-as volt az első kerekemben...