Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
velem is hasonló történt, már mint,h előttem befordult a kocsi, bár én kerékpárral voltam, de haladtam nagy áttéten 45-50-nel erre egy zöld Suzuki felgyorsít mögöttem és index nélkül fogja magát és lelassít, majd jobb kanyar... erőmből annyira tellett, h mind2 féket behúzzam első keréken pattogva megálltam pár centire a kocsi oldalától, persze ott hagytam egy jó 3 méterse gumicsíkot az aszfalton... még gyorsan elküldtem a francba majd tovább mentem...
tavaly nyáron egy gyalogos lépett ki elém...
persze akkor is halatam szó szerint... aztán landoltam szerencsére kesztyűre érkezve, a kedves nyugdíjas néni, meg a füvön 2 méterrel arrébb
semmit nem tehettem egyszerűen fogta és kilépett elém... volt kb 2 méterem, h kb 50-ről lelassítsak... 30km/h-ra siekrült, amikor megtörtént az aktívkontakt... szerencsére ott volt a férje és nekem adott igazat, h nem tehettem róla, meg elnézést kért, h nem gyenge 8-as volt az első kerekemben...
más sztorim van még... de egyik sem hasonló... igaz az életveszélyben nem voltam... de k-ra megijedtem... hazajöttem és vagy fél óráig még remegett a lábam az öregnénis eset után.. mi lett volna ha nem kel fel? v vmi gondja lesz a lila-kék folton kívűl amit okozott a kerékpárom?
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macska topik
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Xbox One / Xbox Series játékok
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
persze akkor is halatam szó szerint... aztán landoltam szerencsére kesztyűre érkezve, a kedves nyugdíjas néni, meg a füvön 2 méterrel arrébb
semmit nem tehettem egyszerűen fogta és kilépett elém... volt kb 2 méterem, h kb 50-ről lelassítsak... 30km/h-ra siekrült, amikor megtörtént az aktívkontakt... szerencsére ott volt a férje és nekem adott igazat, h nem tehettem róla, meg elnézést kért, h nem gyenge 8-as volt az első kerekemben...