- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Tithian
őstag
A tapasztalatom:
Van középfokúm (1997) és felsőfokúm (2003) is Pitmanból, 'C'-t egyszer sem kaptam, hanem adtak egy A-t és egy B-t, pedig mindkétszer C-re mentem (ráadásul majdnem egy napon volt a két vizsgarész).
A díjat mindkétszer két részben kellett befizetni. Mivel legutoljára (is) két egymástól független bizonyítványt és oklevelet kaptam, ráadásul néhány hét különbséggel az A-t és a B-t, azt tartom logikusnak, hogy külön is érvényesek. A bizonyítványszámuk is különböző és mindkettő államilag elismert, ez is a sejtésemet látszik igazolni. Mivel a középfokút még olyan rendszerben tettem, le, ahol 65% felett középfok és slussz, a felsőfokú vizsgán pedig 60%-tól megvan és kész, nem tudom, hogy lehet-e eltérő szintet kapni egy vizsgán, de valószínűnek tartom.
Legutoljára Volkovy (nagyúr) fórumtárs ment Pitman középfokra, ő lehet, hogy tudja a választ.
Mindjárt postolok egy példaképet, hogy érthetőbb legyen, mit beszélek össze.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Fűnyíró topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házimozi haladó szinten
- iPhone-t használók OFF topikja
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest