Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
Tithian
őstag
A tapasztalatom:
Van középfokúm (1997) és felsőfokúm (2003) is Pitmanból, 'C'-t egyszer sem kaptam, hanem adtak egy A-t és egy B-t, pedig mindkétszer C-re mentem (ráadásul majdnem egy napon volt a két vizsgarész).
A díjat mindkétszer két részben kellett befizetni. Mivel legutoljára (is) két egymástól független bizonyítványt és oklevelet kaptam, ráadásul néhány hét különbséggel az A-t és a B-t, azt tartom logikusnak, hogy külön is érvényesek. A bizonyítványszámuk is különböző és mindkettő államilag elismert, ez is a sejtésemet látszik igazolni. Mivel a középfokút még olyan rendszerben tettem, le, ahol 65% felett középfok és slussz, a felsőfokú vizsgán pedig 60%-tól megvan és kész, nem tudom, hogy lehet-e eltérő szintet kapni egy vizsgán, de valószínűnek tartom.
Legutoljára Volkovy (nagyúr) fórumtárs ment Pitman középfokra, ő lehet, hogy tudja a választ.
Mindjárt postolok egy példaképet, hogy érthetőbb legyen, mit beszélek össze.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Motoros topic
- Formula-1
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 mini / 128GB / Yettel függő / 12Hó Garancia / akku:100%
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest